1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělčice nepoznaly už 6 kol v řadě porážku


Branky


0

Vlachovo Březí jenom potvrzuje, že to na jaře není ono. Za to Bělčice berou tři body popáté za sebou a neprohrály již šestkrát v řadě. Dnešním vítězstvím se navíc posunuly na 4. místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ježek poslal Bělčice do vedení

Spíše vybojované, ale zasloužené vítězství na nerovném terénu, kde se nedalo moc dobře kombinovat po zemi a utkání bylo plné vzdušných soubojů po nakopávaných míčích. Bělčice začaly aktivně a už v 1. minutě se dostal ve vápně ke střele bělčický forvard Jakub Říský, ale jeho volej domácí branku netrefil. Zato ve 4. minutě napřáhl z vápna Adam Ježek a střelou k levé tyči dostal Bělčice do vedení. O tři minuty později si to zopakoval, ale tentokrát si už domácí gólman Martin Uher i s pomocí tyče poradil. Domácí s jejich agresivním napadáním dostávali hostující obranu někdy do úzkých a v 18. minutě dokázali dalekonosnou střelou Rudolfa Kalčíka k tyči po hraničním zákroku na hráče Bělčic vyrovnat.

Hanzlík rozvlnil síť a poslal Bělčice opět do vedení

Druhý poločas pokračoval souboji o střed hřiště, Bělčice domácím nic vážnějšího nedovolily a v 59. minutě se ujaly vedení tečovanou střelou Hanzlíka po Rážově trestném kopu. Hosté měli do konce zápasu ještě několik přečíslení, které nedokázali využít. V 76. minutě šel dokonce Ondřej Páca sám na brankáře, ale ten ho vychytal. Ve zbytku utkání si Bělčice už pohlídaly a odváží si 3 body, které je posunuly na 4. místo v tabulce.

 

V příštím kole Bělčice doma přivítají Kestřany a Vlachovo Březí jede do Strunkovic.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
Václav Holík, asistent trenéra: Remíza by se nám líbila víc, ale Bělčice si výhru zkušeně pohlídali. Působily zkušenějším dojmem a to dnes rozhodlo. Za bojovnost z našeho týmu bych vyzdvihnul Kravčenka.

TJ Sokol Bělčice
Josef Říský, vedoucí mužstva: Po diskuzi s trenérem Lubošem Kramešem bychom chtěli vyzdvihnout velmi dobrý výkon Karla Zemana v soubojích se soupeřovými útočníky a ofenzivní hru oživil i střídající Řezáč svými náběhy a agresivním napadáním soupeřových obránců.



Sestavy


FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - P. Polanský [-] , V. Toman [-] , P. Dejmek [-] , R. Kalčík [-] - J. Hubáček [-] , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] (25. R. Lauda [-] ) , R. Mráz [-] (46. M. Podlešák [-] ) - D. Nosek [-] , A. Kravčenko [-] -

TJ Sokol Bělčice
M. Burian [-] - K. Zeman [-] , P. Burian [-] , R. Suda [-] (46. L. Sejkora [-] ) , M. Hevera [-] - O. Páca [-] , M. Ráž [-] , A. Ježek [-] , L. Krameš [-] - K. Hanzlík [-] , J. Říský [-] (56. J. Řezáč [-] )

ŽK: 54. Š. Kužvart , 69. M. Podlešák , 70. J. Hubáček - 53. L. Sejkora .
Hráči zápasu: A. Kravčenko - J. Řezáč , K. Hanzlík , K. Zeman .
Místo: Vl. Březí. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petričák Daniel - LEPIČ Jiří, BARTÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.