Rozjetá Čkyně zahodila plno šancí, přesto slaví výhru


Branky


37. I. Pinke
0

Čkyně doma nedává body zadarmo. O tom se přesvědčili i Sousedovice, které přijely ve velmi kombinované sestavě. Sousedovice v minulém kole vyhrály jasně 6:1, bohužel se jim na tu kanonádu nepodařilo navázat. Zato Čkyně pamatuje poslední prohru na svém hřišti v 11. kole 31. 10. 2015. Čkyně zaslouženě vyhrála. Nezapomeňte ohodnotit hru, hráče a rozhodčího!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvrdá střela Pinkeho rozhodla o osudu utkání

Oba dva týmy mají k sobě z pohledu tabulky velice blízko. Jenže Čkyně doma neztrácí. Ve 34. minutě se zranil dobře hrající Milan Glazunov, do pole musel jít náhradní brankář Frýda. Čkyně měla územní převahu celý zápas, ale v gólový efekt to zúročila až ve 37. minutě, kdy po levé straně utekl záložník Imrich Pinke, potom se nebál jít s míčem do vápna a jeho tvrdou střelu nešťastně tečoval obránce Petr Kohout do protipohybu brankáře – 1:0. Čkyně dále pokračovala ve svých zahozených šancích.

Čkyně zahazovala jednu šanci za druhou

Tlak Čkyně sílil více a více. Ve velké šanci se ocitl Jan Děd, který přihrál ještě Královi do lepší pozice, jenomže jeho pokus brankář Šilhan zlikvidoval. Za pár minut byl v šanci opět Král, který šel sám na brankáře hostí, jenže jeho lob skončil v rukavicích skvěle chytajícího Šilhana. V 78. minutě se zranil další hráč hostů (jakoby toho nebylo málo) Věneček. Do třetice střídající útočník Josef Fiedler šel také sám na gólmana, ale jak už bylo v tomhle zápase zvykem, tak nedal a následnou dorážku mu Šilhan také chytil. Nutno říct, že hra Sousedovic se ve druhém poločase zlepšila, ale Čkyně byla pořád lepší.

 

V příštím kole jede Čkyně do Volyně, které se momentálně moc nedaří. Sousedovice řešící velkou marodku přijde prověřit mladý tým z Vodňan „B“.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Josef Kuneš, trenér: Hosté si nevytvořili za cely zápas ani jednu tutovku, naše obrana vše 100% eliminovala. Zato v útoku jsme se trápili a měli vyhrát nejméně o 3 branky. Výhra byla zasloužená.

FC Znakon Sousedovice
Lubomír Věneček, vedoucí: Do Čkyně jsme přijeli ve slepené sestavě, chybělo nám plno hráčů. První poločas byli domácí jasně lepší, i když jsme si dali branku vlastní. Druhý poločas se naše hra trochu zvedla, ale prohráli jsme zaslouženě.



Místo: Čkyně. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lepič Jiří - PLAČEK Tomáš, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.