0:2
(0:0)
82. M. Kešner (p.)
88. A. Kotrba
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěkeň rozhodla posledních 8 minut před koncem


Branky


82. M. Kešner (p.) , 88. A. Kotrba
0

Před tímto zápasem 15bodová Štěkeň zajížděla k 16bodovým Vodňanům. Celý zápas vypadal remízový, ale poslední 8minutovku ovládla Štěkeň a připsala si 3 body do tabulky. Nezapomeňte ohodnotit úroveň utkání, hráče a rozhodčího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

První polovina zápasu začala velice vyrovnaně, už od prvních minut to vypadalo na remízové utkání, i když oba týmy potřebují body jako sůl. Nejvíce se hrálo ve středu pole a žádná z obran nepouštěla útočníky do větších šancí, takže první poločas skončil bez branek.

Kotrba vstřelil gól hrudí po vzoru Davida Lafaty

Ve druhém poločase se začalo červenat. Hlavní rozhodčí Ondřej Novotný vyloučil po vzájemné strkanici v přerušené hře Jakuba Varyše z Vodňan a Martina Havránka ze Štěkně. Nakonec rozhodčí uznal, že měl udělit žluté karty, ale už nic nešlo vrátit. Varyš byl jedním z nejlepších hráčů domácích, a tak jeho nepřítomnost byla docela znát. Tento faktor hru ovlivnil a Štěkeň začala více tlačit. Ale gól vstřelila až v 82. minutě, kdy Václav Páník šel sám do vápna a tam ho srazil domácí hráč, tak sudí Novotný nařídil jasnou penaltu. K té se postavil Marek Kešner, nepohrdl šancí a s přehledem proměnil – 0:1. Poté domácí hráli vabank, čehož využila zkušenější Štěkeň a v 88. minutě po centru do vápna Antonín Kotrba hrudí dotlačil míč do sítě. Možná den předtím sledoval zápas Sparty a inspiroval se Davidem Lafatou.  Zápas to byl sice remízový, ale Štěkeň měla více štěstí.

V dalším kole béčko Vodňan se pojede porvat o body do Sousedovic, které mají velkou marodku. Štěkeň čeká volný víkend.



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany B
Roman Jungvirt, vedoucí mužstva: Bylo to velmi bojové utkání. Domácí mají samé mladé, běhavé a technické hráče. My jsme se tomu museli přizpůsobit. Zápas ovlivnily i dvě červené karty, na každé straně po jedné. Velice dobře zahrál Mára Kešner a ještě lépe Kotrba.




Sestavy


FK Vodňany B
J. Budín [-] - T. Dvořák [-] , F. Hubáček [-] , T. Staněk [-] , T. Šmíd [-] , M. Färber [-] (80. L. Víšek [-] ) , F. Malcher [-] , D. Bečvář [-] , J. Varyš [-] , M. Machnyk [-] (47. M. Kašpar [-] ) , L. Filip [-]

TJ Otavan Štěkeň
T. Řezníček [-] - A. Kotrba [-] , P. Pletka [-] , M. Havránek [-] , J. Jariabka [-] , P. Vojík [-] , V. Páník [-] , M. Kešner [-] , D. Horňák [-] (71. L. Peterka [-] ) , V. Čížek [-] , M. Čížek [-]

ŽK: 16. D. Bečvář , 35. M. Färber - 36. A. Kotrba , 66. J. Jariabka . ČK: 52. J. Varyš - 52. M. Havránek .
Hráči zápasu: M. Kašpar , J. Varyš - M. Kešner , A. Kotrba .
Místo: Vodňany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ondřej - LANDÍK Filip, RABA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.