První máj přinesl první jarní vítězství pro Vachovo Březí


Branky


0

PĚT! Tolik kol se již odehrálo na jaře a teprve až v pátém jarním zápase dokázalo Vlachovo Březí zvítězit. Takže první máj přinesl první jarní body Vlachovu Březí. Odnesly to Stachy. Nově nezapomeňte ohodnotit rozhodčí, úroveň hry nebo jednotlivé hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledný poločas skončil brankou na každé straně

Vlachovo Březí potřebovalo body jako sůl. Na jaře nezískalo ještě ani bod a tento domácí zápas byl pro ně velice důležitý. První branka utkání padla v 16. minutě po standardní situaci z pravé strany, kdy nikým nehlídaný Jan Hubáček uklidil balón hlavou k tyči – 1:0. Za deset minut v 26. minutě po autovém vhazování a kombinační akci z pravé strany šla přihrávka přes malé vápno, kde stál připravený Lukáš Hovorka a srovnal na 1:1. Zbytek poločasu se odehrával mezi šestnáctkami, bez nějaké vyložené šance.

Polanský z penalty zajistil první jarní body Vlachovu Březí

Druhý poločas začal podobně jako ten první, ale s tím, že Vlachovo Březí začalo více těžit ze hry. Běžela 56. minuta a do míče se opřel domácí Radek Mráz, který nastřelil ruku jednoho z obránců. Následnou penaltu v klidu proměnil Petr Polanský. Toto bylo nejdůležitější moment v celém zápase a pro Vlachovo Březí i na jaře. Poté se Stachy snažily vyrovnat, ale marně. Šance přicházely, jenomže bez gólu. V 90. minutě z brejku dal definitivní tečku zápasu Miroslav Podlešák – 3:1. Takhle se zrodila první jarní výhra domácího celku.

Narůstající formu pojede potvrdit Vlachovo Březí do Vacova „B“, které mělo toto kolo volno. Stachy doma přivítají Kestřany, které rovněž hledají formu. Na jaře vybojovaly pouze jeden bod.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
Václav Holík (asistent trenéra): Konečně jsme zabrali a na jaře poprvé vyhráli. První poločas byl vyrovnaný, hrálo se mezi šestnáctkami. Ve druhém poločase jsme přidali a po penaltě jsme se dostali do vedení, které jsme zaslouženě ubránili.

TJ Sokol Stachy
Ladislav Heidenreich (hráč): Myslím si, že to byl remízový zápas. Bohužel rozhodla penalta. Poté jsme museli hru otevřít a pokusit se o srovnání, to se nepovedlo a domácí přidali třetí branku z brejku.



Místo: Vl. Březí. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Brych Jiří - STUDENÝ Josef, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.