Na Hradišti Čkyně tvrdě narazila


Branky


0

Po minulém víkendu kdy měla Čkyně volno, zajížděla v neděli na půdu třetího Hradiště. Podzimní zápas ve Čkyni vyhrálo Hradiště v poměru 1:4. Začátek zápasu přinesl hodně dobrých šancí na obou stranách, úspěšnější byli domácí a Čkyně tak doplatila na neproměňování šancí, branka do šatny pak hosty úplně rozložila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí využili své šance, hosté nikoli

Už v 6. minutě se dostal do obrovské šance hostující Gerold, ale trestuhodně ve vápně přestřelil branku domácího brankáře Lapeše. V 9. minutě chyboval obránce Čkyně Kuta a byla z toho veliká šance pro domácí, vše ale uhasil brankář Miklas.  Hostující golman se vyznamenal opět v 15. minutě, kdy vytěsnil velkou šanci domácích po rohovém kopu. O tři minuty později se na druhé straně dostal do velké šance hostující kapitán Turek po centru Kuneše, i jemu ale selhala mířidla. Hra se v tu chvíli přelévala nahoru-dolu s velkým množstvím šancí. Běžela 26 minuta, domácí Pichlík selhal v dobré šanci, bohužel pro hosty se jen zastřeloval. Za další dvě minuty už byl úspěšnější, dostal se ve vápně k odraženému míči jako první a poslal domácí do vedení - 1:0. Chvilku po rozehrání mohla Čkyně rychle vyrovnat, domácí brankář nejprve vyrazil Geroldovu dobrou střelu, Kuneš pak hned v dobré šanci přestřelil. V posledních vteřinách prvního dějství se lámal chleba, volný přímý kop z levé strany zakroutil na zadní tyč domácí Čítek - 2:0. Domácím se šlo do kabiny rozhodně lépe.

Druhé dějství přineslo podobný scénář hry

Do druhého dějství vstoupila Čkyně odhodlaná bojovat, její šance srazil v 54. minutě opět Pichlík a s hosty už to vypadalo velmi bledě - 3:0. Zápasové tempo trošku polevilo a už to nebyla taková podívaná jako v poločase prvním. V 77. minutě čkyňští faulovali na svojí půlce, emoce pracovaly a stoper Sýs viděl za vražení do protihráče červenou kartu. Tečku za utkáním udělal v 83. minutě domácí Šafárik, který zasadil hostům poslední ránu - 4:0.

V dalším kole zajíždí Hradiště do Vodňan, Čkyně doma přivítá rozjeté Chelčice. 

 



Místo: Hradiště. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ALBERT Karel - KŘÍŽEK Danek, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.