Voráčkův hattrick zaznamenal bod pro Kestřany


0

Hosté přijeli do Sousedovic bez 7 hráčů A mužstva se značně slepenou sestavou. Úkolem bylo neobdržet debakl a zkusit urvat alespoň bod, který by pomohl zvednout atmosféru v týmu  po hodně špatném začátku jarní části. Nově můžete ohodnotit úroveň hry, rozhodčí nebo jednotlivé hráče!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly v rozmezí 23 minut

Domácí začali aktivně a provětrávali obranu hostů rychlou kombinací a důrazem. Hosté se pokoušeli o protiútoky, což se vyplatilo v 17. minutě, kdy otevřel skóre Voráček.  Během dvou minut po gólu bylo vyrovnáno. Z pravé strany přihrál rychle domácí záložník a útočník Věneček srovnal. Hra plynula a obě mužstva měla mnoho šancí. Domácí nastřelili typ a hosté těšně míjeli domácí branku. V 31. minutě přidal Voráček další gól. Od záložníka dostal přihrávku, prošel přes dva hráče a radoval se ze vstřelené branky. Domácí již podruhé prohrávali, ale 40. minutě po chybě obránce Valacha bylo opět vyrovnáno zásluhou Mášky. Do kabin se šlo tedy za nerozhodného stavu 2:2.

Sousedovice pokaždé srovnaly

O přestávce museli hosté vystřídat stopera Roučku, který si poranil stehenní sval. Místo něj šel na hřiště Mírka, který byl jediným na střídačce hostů. Domácí začali hodně zostra a tlačili hosty směrem k jejich brance. Střely na brankáře Drahoše byly čím dál častější, ale pozorný brankář byl vždy pozorný. Fotbalisté Kestřan kontrovali brejky, které končili v rukou brankáře nebo mimo branku. V 78. minutě dal svůj 3. gól v utkání Voráček, který dal naději na výhru. Bohužel po 4 minutách bylo ovšem opět vyrovnáno. Po rohovém kopu zůstal nepohlídaný Věneček, který hlavou vyrovnal. Poslední šanci strhnout výhru ve svůj prospěch měli domácí v 90.minutě, kdy rozehrávali přímý kop cca 20 metrů od branky. Střela šla však mimo branku. V 92. minutě rozhodčí ukončil zápas a obě mužstva šla po remíze 3:3 do sprch.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Pavel Koubek (trenér): Přestože jsme nastřelili asi tři tyče, tak to byla spravedlivá remíze. Oni šli taky třikrát z brejku na našeho brankáře a ten nás zachránil, minimálně dva góly chytl.

TJ ZD Kestřany
Miroslav Masner (hrající vedoucí mužstva): Za bod, který jsme urvali můžeme být rádi, i když jsme třikrát vedli. Domácí byli možná trochu zklamaní, ale myslím, že remíza byla pro oba zasloužená. Rád bych ještě poděkoval lajnovému rozhodčímu, kterým byl laik ze Sousedovic. Utkání zvládl fantasticky.



Místo: Sousedovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novák Roman - HNILIČKA Jaroslav, VÁVRA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.