Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 15:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oběma týmům jde o hodně. A body si nakonec rozdělily


0

Druhý tým tabulky sice ve druhém poločase šel do vedení, ale nakonec musel být spokojen s remízou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí spoléhali na defenzivu

Oba týmy potřebovaly tento zápas vyhrát a získat důležité tři body. Domácím jde o záchranu a hostům o postup. Favoritem byli samozřejmě Volynští, kteří se minule namlsali pětigólovou výhrou ve Vacově. Navíc s nimi jezdí velice početná skupina fanoušků, kteří dokáží své hráče řádně nahecovat a vytváří bouřlivou atmosféru. Domácí tým si nemohl dovolit proti atletickému soupeři hrát fotbal nahoru dolů a tak vycházel ze zajištěné obrany a spoléhal na šikovnost svých veteránů Záleského a Heidenreicha v útoku. Celý první poločas byl rušný, bojovný, ale úplně vyložených šancí bylo málo.  Za zmínku stojí Němečkem ml. nastřelená tyč a na druhé straně Záleský při dorážce trefil pouze svého spoluhráče. Bylo jasné, že bod je pro hosty málo a tak se po přestávce čekal jejich větší tlak.

Záleský mohl domácím zařídit výhru

Nijak výrazně se však situace nezměnila a dál se víc bojovalo než hrál technický fotbal. V 52. minutě však domácí při odkopu z vápna chybovali, míč se odrazil k Němečkovi ml. a ten jej pohotově napálil přesně k tyči - 0:1. To hosty dostalo do sedla a začali mít navrch. V 64. minutě však Voldřich Vl. zastavil slibnou šanci soupeře na velkém vápně, předal míč Pekovi, který vysunul kolmicí Heidereicha a ten s pomocí obránce překonal vyběhnutého brankářě hostů - 1:1.  Hosté znervózněli a Stachovští jim svou bojovností a napadáním situaci nijak neulehčovali. Proto se také k žádné velké šanci již nedostali, naopak závěr utkání domácí zkušeně dohráli na polovině soupeře a navíc Záleský v poslední minutě hlavou trefil břevno. Body se dělily a nakonec asi spravedlivě.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
T. Winter [-] - L. Hovorka [-] (67. M. Marek [-] ) , J. Dvořák [-] , V. Karlík [-] , D. Pek [-] , L. Heidenreich [-] , J. Pešl [-] (90. J. Kraml [-] ) , V. Voldřich [-] , P. Foltýn [-] , P. Záleský [-] , F. Švarc [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Gašpar [-] , M. Dvořák [-] , M. Chvosta [-] , M. Malina [-] - J. Havlíček [-] , J. Němeček ml. [-] , A. Mack [-] , R. Prihara [-] - J. Kubeš [-] (63. F. Gašpar [-] ) , J. Němeček st. [-] -

ŽK: 60. D. Pek , 68. J. Pešl , 81. L. Heidenreich - 44. M. Chvosta , 68. J. Havlíček , 81. T. Mráz .
Místo: Stachy. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novák Roman - KOCINA Martin, RABA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.