0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně loupila ve Vodňanech


Branky


3. I. Pinke , 30. L. Toman , 84. J. Král
0

Z původního nedělního termínu sešlo, domácí zápas přesunuli na sobotní brzké odpoledne a tak divák mohl vyrazit po sobotním obědě na duel mezi Vodňanským béčkem proti Čkyni. Domácí Vodňany remizovali ve Strunkovicích v prvním jarním zápase 1:1, Čkyně si smlsla na Vacově, který přehrála 6:1, dal se tak očekávat zajimavý duel. Čkyňští přijeli odčinit podzimní domácí prohru 0:2, a to oslabené bez stoperské dvojice Sýs - Tesař.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V první šanci se ocitli hosté ze Čkyně, ve 3minutě vybojoval Král balon ve středu hřiště, poslal vydařený centr na nabíhajícího Pinkeho a ten i s pomocí tyče dopravil míč do branky - 0:1. Dalo by se očekávat že po brzké brance se strhne přestřelka ale opak byl pravdou, přišla pasáž plná nepřesností na obou stranách a hra se přesunula jen mezi vápna obou soupeřů. Až ve 30.minutě přišla šance hostů a ty trestali, Král zatáhl balon po lajně, přihrál na malé vápno Tomanovi a ten zahrál na housle brankáře Nováka - 0:2. Za další čtyři minuty mohla přidat Čkyně další branku, Toman sklepl balon na vápně osamocenému Geroldovi ale tomu rána nesedla podle představ. Tečku za prvním poločasem udělali ve 42.minutě domácí kdy přišla jejich první a zároveň poslední větší šance na vstřelení branky, v závaru ve vápně však trestuhodně domácí hráč netrefil branku.

 

Do druhé půle nastoupili lépe hosté zodpovědnou a trpělivou hrou, po většinu času drželi balon na svých kopačkách, na domácí straně přišli pouze dva rohové kopy. Na straně hostů mohl v dobrých šancích vstřelit branku Král či střídající Vondrášek s Friedlem. První jmenovaný se přece jen dočkal a vítězství potvrdil třetí brankou, v 84.minutě ho na zteč vyslal Děd a Král tváří v tvář Nováka přehodil - 0:3.    V příštím kole má Čkyně volno, Vodňany přivítají doma rezervu Vacova. 


Sestavy


FK Vodňany B
J. Novák [-] - T. Konvička [-] (39. J. Varyš [-] ) , R. Kapusta [-] , L. Malík [-] (64. O. Vítovec [-] ) , T. Staněk [-] , T. Šmíd [-] (82. L. Víšek [-] ) , P. Štěch [-] (82. L. Martan [-] ) , M. Färber [-] , D. Janda [-] , M. Machnyk [-] , F. Hubáček [-] (46. D. Vítovec [-] )

SK Čkyně
P. Miklas [-] (64. J. Kainc [-] ) - I. Pinke [-] , J. Král [-] , M. Gerold [-] (73. V. Vondrášek [-] ) , M. Kuneš [-] (81. M. Turek [-] ) , J. Děd [-] , L. Toman [-] , M. Chalupa [-] , M. Kuta [-] (79. Š. Friedl [-] ) , P. Martan [-] , V. Turek [-]

ŽK: 72. O. Vítovec , 77. T. Staněk - 85. M. Turek .
Místo: Vodňany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klimeš Jiří - KOVAŘÍK Zdeněk, ŠINDELÁŘ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.