5:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bláznivém zápase padlo sedm branek


Branky


45. M. Gerold , 61. M. Kuneš , 67. L. Toman , 71. I. Pinke (p.) , 89. M. Kuneš - 63. L. Klein , 68. J. Kureš
0

Celek SK Čkyně hostil ve svém posledním vystoupení na domácím trávníku v podzimní části TJ Blaník Strunkovice. Po poločase vedli domácí jediným gólem, který vsítili těsně před hvizdem, ovšem ten pravý střelecký koncert se odehrál v pouhých deseti minutách druhé půle, kdy dohromady z obou stran padlo dalších šest branek a domácí SK Čkyně tak zvítězil nad TJ Blaník Strunkovice 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ticho před bouří

Domácí SK Čkyně se vracel domů po výprasku od Kestřan a tak si chtěl spravit chuť v předehrávce jarní části nad Strunkovicemi, které přijely do Čkyně po těsné prohře od Bělčic. Zdálo se, že to domácí myslí vážně: první půle byla po většinu času v jejich režii. Podle šancí domácích mohl první poločas skončit klidně 3:0. Strunkovice vystřelily pouze jednou. Přesto domácí vytěžili ze své převahy pouze jedinou branku, kterou poslal hostům do šatny ve 45. minutě po tvrdé ráně pod břevno Michal Gerold: 1-0.

Půltucet gólů za 10 minut

Druhý poločas, to bylo ovšem něco zcela jiného. Tedy do 60. minuty se toho příliš mnoho neudálo. Pak ale zahájil bláznivou přestřelku nejprve domácí Michal Kuneš, který v 61. minutě zvýšil na na 2:0. Hosté se nesložili a hned v 63. minutě snížil Ladislav Klein kontaktní brankou na rozdíl jediného gólu: 2-1. Ovšem neuběhlo ani pět minut a domácí přidali další gól. Na 3:1 zvyšoval v 67. minutě nádherným volejem k tyči Lukáš Toman po  přízemním centru Michala Kuneše. Stále ještě nebyl konec: ihned po rozehrávce Strunkovice znovu snížily. V 68. minutě snižoval Jiří Kureš již druhým kontaktním gólem hostí v zápase: 3-2. A brankostroj neměl konce: hned za další tři minuty vyběhl Imrich Pinke do vápna, došel si pro penaltu a následně odpískaný trestný kop také sám proměnil: 4-2. Celá kanonáda trval přesně deset minut, na opětovné navýšení skóre domácími již hosté ze Strunkovic nedokázali najít brankovou odpověď, hráči Čkyně dostali na své kopačky klid a v 89. minutě ještě přidali sedmý gól v zápase, když opět Michal Kuneš přehodil Miroslava Turka v brance hostí: 5-2. Nyní musejí oba celky čekat na své další zápasy až do 3. dubna 2016, kdy se SK Čkyně utká doma s rezervou Vacova a Strunkovice přivítají ve svém Mexiku celek rezervy z Vodňan.  

 



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull: "V posledním letošním zápase jsme si trošku spravili náladu po nevyrovnaných výsledcích i výkonech, s nimiž nejsme určitě spokojeni. V dnešním zápase, který měl bláznivou desetiminutovku, kde padlo 5 branek, musím pochválit Kuneše, Tomana a Pinkeho. Teď všechno probereme v klidu v pátek na dokopné, v zimě nás čeká týdenní soustředění na horách a tvrdá zimní příprava, abychom na jaře mohli odčinit ne zrovna uspěšný podzim."




Sestavy


SK Čkyně
J. Kainc [-] - P. Martan [-] , V. Turek ml. [-] , V. Tesař [-] , M. Kuta [-] (78. Š. Friedl [-] ) - I. Pinke [-] , M. Chalupa [-] , M. Kuneš [-] , L. Toman [-] - M. Gerold [-] , M. Turek [-] (46. J. Fiedler [-] )

TJ Blaník Strunkovice
M. Turek [-] - R. Hudec [-] , L. Klein [-] (66. P. Novák [-] ) , D. Kiš [-] , D. Kiš [-] - M. Kochma [-] , V. Beneš [-] , P. Mottl [-] , S. Pelech [-] , J. Záhorka [-] (75. J. Zatloukal [-] ) - J. Kureš [-]

ŽK: 78. M. Kuta - 78. S. Pelech .
Hráči zápasu: I. Pinke , L. Toman , M. Kuneš - J. Kureš , L. Klein .
Místo: Čkyně. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Albert Karel - Hladík Pavel, Heinzl Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.