1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza se zrodila i v Hradišti


Branky


0

Celek TJ Hradiště hostil doma FC Vlachovo Březí. Utkání bylo v mnohém podobné zápasu mezi týmem rezervy Vacova a Sousedovicemi. Také skončil remízou 1:1 a oba góly padly ještě před uplynutím první čtvrthodiny zápasu. Hosté sice dohrávali minutu v deseti, ale nakonec domácí TJ Hradiště remízovalo s FC Vlachovo Březí 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padly v první čtvrthodině zápasu

TJ Hradiště přijelo domů po prohrané bitvě o čelo tabulky ve Volyni a nyní je čekala předehrávka jarní části, v níž hostili celek FC Vlachovo Březí, pověstný svými nevyzpytatelnými výkony. Jak už bylo řečeno, zápas se v mnohém podobal utkání ve Vacově. S tím rozdílem, že zde cv Hradišti se jako první prosadili hosté. Již v 11. minutě se prosadil hostující Štěpán Kužvart a otevřel skóre zápasu: 0-1. Domácí ovšem k vyrovnání potřebovali pouhou chvilku: ve 14. minutě kontroval nejlepší střelec domácích Libor Pichlík a srovnal: 1-1. V prvním poločase se pak postupně dostali do šance neprve domácí a potom i hosté, ale žádná ze zahrávaných standardek nebyla využita.

Další gól nepřišel, hosté dohrávali v deseti

Utkání pokračovalo v zaběhnutém trendu také ve druhém poločase. Domácí měli mírně navrch, ovšem hosté s nimi po většinu zápasu dokázali držet krok. Preciznost obou obran a nepřesnosti v útoku tak dávaly tušit, že to v Hradišti vypadá na plichtu. Minutu před koncem srazil hostující střelec úvodní branky Štěpán Kužvart svého soupeře a že to bylo v přerušené hře, byla mu udělena červená karta a musel tak v 89. minutě zápasu předčasně ze hřiště. Hosté tedy  hráli poslední minutu v deseti, ovšem domácí již této výhody nijak nevyužili. V posledním vzájemném zápase letošního roku se tak domácí TJ Hradiště rozešlo s FC Vlachovo Březí smírně 1:1. Nyní oba celky čeká zimní přestávka a na hřiště se vrátí až 3. dubna, kdy odjede TJ Hradiště na zápas do Kestřan a FC Vlachovo Březí přivítá na svém hřišti celek Chelčic. 



Sestavy


TJ Hradiště
M. Kaška [-] - P. Žalud [-] , J. Vepřovský [-] , M. Chassard [-] , D. Čejka [-] - L. Hubička [-] (46. M. Šafárik [-] ) , P. Hoštička [-] , L. Hanus [-] , J. König [-] - L. Pichlík [-] , T. Rybár [-]

FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - V. Toman [-] (66. M. Podlešák [-] ) , A. Dejmek [-] , F. Daniel [-] , R. Kalčík [-] - J. Hubáček [-] , L. Martínek [-] , R. Mráz [-] (87. T. Križaník [-] ) , R. Lauda [-] - A. Kravčenko [-] , Š. Kužvart [-]

ŽK: 15. J. Vepřovský , 75. P. Žalud , 80. L. Pichlík - 78. L. Martínek , 87. M. Podlešák . ČK: 89. Š. Kužvart .
Místo: Hradiště. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - Klimeš Jiří, Kalina Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.