0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně zahájila předehrávku výhrou


Branky


0

TJ Otavan Štěkeň hostil celek SK Slavoj Volyně a rozdíl mezi oběma mužstvy byl znát. Bez větších problémů si hosté z Volyně nakonec dokráčeli k celkovému vítězství, třebaže po poločase mohlo být všechno jinak. Jenže právě k jediné brance první půle přidali ve druhém poločase hosté další dvě a TJ Otavan Štěkeň tak doma podlehl celku SK Slavoj Volyně 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli "jen" o gól

Domácí TJ Otavan Štěkeň opět čelil soupeři na domácím hřišti. V minulém kole vyválčil alespoň bezbrankovou remízu se silnými Sousedovicemi, nyní jej ovšem čekal celek SK Slavoje Volyně, tedy vítěz podzimní části, který v derby o čelo tabulky z předešlého kola smetl svého největšího konkurenta. Štěkeň zůstává v tabulce zatím poslední, o to více překvapila na svém hřišti, když se hosté celých úvodních dvacet minut nedostali do pořádné šance. Ani nejlepšímu střelci naší soutěže, Jiřímu Němečkovi, se gólově nedařilo, třebaže trefil břevno domácího brankáře Petra Brody a to hned dvakrát. Ke slovu se hosté definitivně dostali až ve 20. minutě, když Patrik Gašpar nejprve střílel a poté ještě úspěšně dorážel svou odraženou střelu: 0-1. Po zbývajících 25 minut první půle se již ovšem nic zvláštního nepřihodilo a tak se oba celky rozešli do šaten po nejtěsnějším vedení hostů.

Volyně si dokráčela k vítězství. Doslova.

Ve druhé půli jakoby domácí po inkasovaném gólu již víceméně rezignovali. Ani hosté se však na nepříjemném terénu nijak zvlášť nehrnuli do akcí. Další branka padla až v 70. minutě, kdy střídající Filip Gašpar, bratr úvodního střelce, převzal přihrávku z hloubi hracího pole a proti brankáři nezaváhal: 0-2. Když už zbývala do konce zápasu jen chvilka, zahrávali hosté v 89. minutě rohový kop, k provedení standardky se postavil Martin Malina, a jeho načechranou střelu si nešťastně srazil do vlastní branky domácí brankář Petr Broda: 0-3. Přes nijak zářivý výkon si Slavoj odváží ze Štěkně tři body a Otavan Štěkeň tak podlehl SK Slavoj Volyně ve svém posledním letošním vystoupení na domácím hřišti 0:3.



Ohlasy k zápasu



SK Slavoj Volyně
Zdeněk Raba (jednatel): I když jsme nehráli moc dobrý fotbal, naše vítězství je zasloužené. Měli jsme asi deset šancí , domácí pouze dvě. Na hráčích bylo znát, že se jednalo o poslední zápas podzimu a že se už těšili na zimní přestávku. Ke kvalitě hry nepřispěl ani silný vítr, ani nekvalitní hřiště. Daleko lépe se hodnotí čtyřchodové svatomartinské menu, které nám připravili na závěr sezóny v oblíbené restauraci U Radnice - bylo vynikající.



Sestavy


TJ Otavan Štěkeň
P. Broda [-] - V. Páník [-] , R. Macků [-] , M. Čížek [-] (83. M. Gramblička [-] ) , V. Čížek [-] - O. Michálek [-] (46. S. Poláček [-] ) , J. Jariabka [-] , M. Havránek [-] , J. Prokeš [-] (32. R. Štefanko [-] ) - M. Kešner [-] , P. Vachta [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - M. Dvořák [-] , M. Chvosta [-] , M. Malina [-] , P. Rojík [-] - J. Němeček ml. [-] (88. M. Kopáček [-] ) , A. Mack [-] , R. Prihara [-] (61. F. Gašpar [-] ) , J. Havlíček [-] (83. L. Pasler [-] ) - P. Gašpar [-] , J. Němeček st. [-]

ŽK: 80. R. Macků - 14. M. Malina .
Hráči zápasu: T. Mráz , M. Malina .
Místo: Štěkeň. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Syrovátka Jan - Klíma Denis, Hejtmánek Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.