1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO + VIDEO - Bojovníci z Plané otočili zápas ve Svinech a stali se mistry I.B!


Branky


0

Trhové Sviny vyrukovaly na Planou i se střelcem jara Kuralim. A právě ten také domácí dostal do vedení a Planá věděla, že musí jako už poněkolikáté na jaře otáčet skóre. Do hry dostal Planou Balogh a zlatý gól, který pro klub SK Planá zajistil první místo a postup do I.A třídy, vstřelil Petscher. Hosté pak ustáli dramatický závěr, který dohrávali o deseti a po 37 letech se probojovali do I.A třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Planá věděla, že pokud získá tři body, nemusí se ohlížet na výsledek Nemanic. Hned ale bylo jasné, že Trhové Sviny budou silným protivníkem, který nechce na svém hřišti vidět mistrovské oslavy a do boje tak šel po zranění i Kurali. První oťukávací desetiminutovka skončila zajímavou hlavičkou Koláře, chyběla ale přesnost. Za hosty odpověděl v krátkém sledu dvěma pokusy hlavou Petscher - neprve po rychle zahrané standardce, poté po perfektním Lexově centru, Brůha ovšem také zasahovat nemusel, míč zamířil těsně vedle. Ve 20. minutě domácí přečíslili plánskou obranu a Kurali měl po nezištné přihrávce už jednoduchou pozici - doťuknout míč do prázdné brány. 1:0 a Planá měla co dělat do konce zápasu... Hostující celek má ale v kádru dva skutečně gólové hráče. Ve 33. minutě šel po centru důrazně Petscher, atakovaný bek odvrátil jen na velké vápno k Baloghovi, který měl spoustu času na to si nechat míč ideálně odskočit a pak jej naprat do sítě - 1:1. Na konci půle si mohly Sviny vedení vzít zpět. Ve 40. minutě napálil Kurali břevno, o dvě minuty později po standrardní stuaci chyběly jeho hlavičce k úspěchu jen centimetry.

Planá nechala na hřišti vše

Do druhé půle se šlo beze změn. Planá hrála zodpovědněji v obraně a oproti domácím mladíkům byla znát zkušenost jejích hráčů. V 52. minutě Řehoř natáhl ke střele, kterou obětavým zákrokem hlavou zastavil Valut. Hostům v zápase zahrávání standardních situací nevycházelo podle představ, v 60. minutě se jim ovšem zadařilo. Řehoř posadil míč na zadní tyč, kde zůstal osamocený Petscher a povedenou hlavičkou o zem poslal balón o břevno do sítě - 1:2. Sviny měly k dispozici přímák z ideální pozice za velkým vápnem, ale zahrály jej jen do zdi. Planá poslal do hry Fujdiara a ten dvě minuty po příchodu na hřiště hlavičkoval těsně nad. Sviny územně soupeře nezmáčkly, ale hrozily průnikovými přihrávkami, které musel hasit včasnými výběhy Nováček. Ten si v 82. minutě také připsal zákrok po Kuraliho střele. Z protiútoku hledal Stropek Fujdiara, ten ale ani svou druhou hlavičku mezi tyče nevměstnal. Závěr pak byl značně nervózní - hostům byl vyloučen Lexa. Sviny posledních deset minut zmáčkly soupeře, jeho obrana ale pracovala bezchybně. V poslední minutě ale pustila do náběhu Kuraliho, který měl k míči pár kroků a zakončoval by samostatný únik proti Nováčkovi. Plánský gólman ale své spoluhráče podržel rychlým výběhem a na poslední chvilku upálil míč před útočníkem do bezpečí. Pak už utkání skončilo a Planá tak vybojovala první místo.

 

VIDEO

 



Ohlasy k zápasu



SK Planá
Josef Cimburek (trenér): "Byla to pro všechny skvělá sezóna. Klukům patří ten největší dík, dali se do kupy a udělali výbornou partu. Vždy jsem ukazoval 36 let starou fotku v klubovně, kde je plánský tým, který hrál naposledy I.A třídu, že tam bychom to chtěli jednou dotáhnout. A teď se to povedlo. Musíme se připravit na to, že v I.A přijdou i porážky, ale já věřím, že soutěž v prvním roce udržíme. Teď řádně oslavíme první místo. A musím zmínit, že Láďa Fujdiar si příští rok k padesátinám přeje ještě jeden postup (smích)."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - M. Zachař [-] (75. J. Fabián [-] ) , O. Kolář [-] , A. Perfoll [-] , M. Valut [-] , M. Švepeš [-] (79. J. Petr [-] ) , L. Ebenhöh [-] , J. Kurali [-] , J. Šafránek [-] (64. P. Randa [-] ) , F. Štrachal [-] , D. Brůha [-]

SK Planá
J. Nováček [-] - M. Beran [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] , M. Turek [-] - T. Řehoř [-] , J. Pintér [-] , Z. Lexa [-] , M. Stropek [-] - P. Petscher [-] (90. T. Plojhar [-] ) , L. Balogh [-] (70. L. Fujdiar [-] )

ŽK: 35. A. Perfoll , 44. O. Kolář - 32. T. Řehoř , 44. M. Beran , 72. L. Fujdiar , 82. Z. Lexa . ČK: 82. Z. Lexa .
Hráči zápasu: J. Kurali - J. Nováček , J. Pintér .
Místo: T. Sviny. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, ZABILKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.