2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly doma, Kubeš se trefil v 88. minutě


Branky


0

V tomto zápase šlo hráčům především jen o to se před dovolenými nezranit, podle toho také duel vypadal - žádná přehlídka absolutního nasazení a krásných fotbalových momentů to nebyla...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólmani na hrotu

Oba celky měly hotovo, Zliv vůbec poprvé v sezóně zažila utkání, při kterém se nemusela strachovat ohledně sestupu. Týmy navíc nehrály zdaleka v plných sestavách. Do útoku se postavili v utkání obvyklým postem brankáři - Nárovec v prvním poločase do toho netolického, Remta si pak druhý poločas zahrál v poli za Zliv. V tom prvním ale stál klasicky mezi tyčemi a při prvním gólu utkání byl Remta v hlavní roli. Rozhodčí mu totiž odpískal dlouhé držení míče, hosté zahrávali nepřímý kop a tuto výhodu v 8. minutě po povedeném rozehrání Řehořem využili. Bezstarostný fotbal z obou stran pokračoval a ve 37. minutě Maňhal srovnal na 1:1. Střelec si vyměnil míč s Boubalem a s velkým přehledem vlastnoručně založenou akci i zakončil.

Kubeš rozhodl

Ve druhém poločase měl velkou příležitost netolický Vlášek, jenomže v zakončení tentokrát zklamal, když ho zradilo zpracování. Domácí Zliv si schovala svou příležitost do samotného závěru utkání. Hrdlička pěkně našel Kubeše a ten hlavou zařídil Zlivi tři body.

Připravujeme hodnocení celé sezóny od zástupců jednotlivých týmů! Sledujte náš web i nadále.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Vadim Rys (hráč): "Poslední zápas sezóny pro nás byl prvním, která jsme si mohli užít bez stresu. A podle toho také tempo utkání vypadalo. Nutno dodat, že oba celky nastoupily v kombinovaných sestavách, v útoku například hráli brankáři, a nevedli si vůbec špatně. Inkasovaný gól byl dosti kuriózní, my vyrovnali po krásné akci a na konci zápasu rozhodli. Byla to pro nás pro všechny těžká sezóna, která nás stála hodně především psychických sil, ale povedlo se nám krajskou soutěž udržet a doufám, že si z toho všichni vezmeme ponaučení a na tu novou se dobře, hlavně po fyzické stránce, připravíme. Síla tohoto mančaftu je totiž někde jinde, než hrát o záchranu. Rád bych všem poděkoval, že jsme to zvládli, nemají to kluci se mnou dost často lehké, ale teď si ode mě odpočinou a vše bude zase dobré... Nerad bych někoho vyzdvihoval, ale přece jen to udělám - impulzem k záchraně byl návrat Pavla Boubala, jenž na hřišti odvádí velké množství práce a Martina Maňhala, jenž ve svém věku patří mezi nejlepší hráče celé soutěže a potvrdil to i v tomto posledním zápase, kde mu dobře sekundoval jeho dobrý kamarád Hrdlička. Ale dík patří všem, kterým nebylo dění lhostejné a díky kterým se nekoná pro Zliv malá sportovní tragédie, a tím by byl sestup do okresního přeboru."

1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér): "Podprůměrný zápas, který domácí rozhodli dvě minuty před koncem."



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - J. Vondrka [-] (65. R. Bican [-] ) , R. Nečas [-] (63. J. Šídlo [-] ) , M. Trávníček [-] , P. Boubal [-] , V. Rys [-] , J. Hrdlička [-] , S. Uchytil [-] (42. L. Trnka [-] ) , J. Kubeš [-] , M. Maňhal [-] , J. Čejka [-] (46. J. Václavík [-] )

1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - J. Lukáš [-] , J. Pivoňka [-] - F. Rokůsek [-] - V. Vlášek [-] - D. Andres [-] (78. I. Cibuzar [-] ) , P. Beneš [-] (46. P. Kvapil [-] ) , M. Pešek [-] , T. Nárovec [-] (46. M. Baloušek [-] ) , M. Řehoř [-] , P. Reindl [-] (70. M. Samohejl [-] )

ŽK: 29. J. Vondrka , 70. M. Maňhal , 83. P. Boubal , 83. J. Kubeš , 89. J. Šídlo - 83. M. Řehoř .
Místo: Zliv. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Křížovský Jiří - ERNST Martin, HRUŠKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.