Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krumlov se na Nemanice posílil. A domácím to přineslo ovoce


Branky


0

Nemanice byly od prvního kola na čele tabulky, ale dvě kola před koncem si zahrávají s postupem do I.A - po prohře v Krumlově se totiž na prvním místě objevuje Planá! Krumlov bojuje o udržení v soutěži a podle toho se proti Nemanicím zařídil - nasadil několik hráčů A týmu a v pohledném duelu nakonec dosavadního lídra udolal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemanice v nezvyklé roli - musely se bránit

Krumlovští, který postavili polovinu mužstva z divize, měli od samého začátku více ze hry. Nemanice se ale statečně bránily, šance nebyly ani na jedné straně, hrálo se po vápna, střely z dálky úspěch neslavily. Krumlov pak ale zahrával roh, který hosté odvrátili, přišel druhý centr do vápna a na zadní tyč byl připravený nemanickou obranou nehlídaný Peťule, který hlavou doklepl míč do sítě – 1:0. Hosté ovšem odpověděli ještě před poločasem. Kochlöfl po faulu na Křiváčka zahrával od lajny střílený centr do vápna, který si nakonec našel cestičku mezi houfem těl až do sítě na zadní tyč a Nemanice slavily důležitou branku - 1:1.

Peťule prokázal střelecké instinkty

Béčko Krumlova nadále hrálo aktivně a s míčem, posily z áčka ukazovaly, že mají na I.B kromě dovedností i nadstandardní fyzičku a nedovolovaly tak Nemanicím vydechnout. Svoboda využil toho, že Nemanice propadly po rychle rozehrané své standardce, nezachytily protiútok a po centru ze strany se Svoboda dostal mezi stopery k míči a s velkým štěstím hlavičkou překonal Polomčáka, míč tak tak že přešel brankovou čáru – 2:1. Domácí mohli navýšit z penalty, kdy fauloval ve vápně Dubský ml., Polomčák si ale proti Kabelemu připsal úspěšný zákrok - míč vyrazil a stihl ho pokrýt před možnou dorážkou! Hosty tak nemuselo mrzet, že přihrávka před faulem našla hráče nejspíše v ofsajdovém postavení, které ale pomeznímu uniklo. Krumlov se ale branky na 3:1 přece jen dočkal. A to po pohledné kombinaci, kdy se hosté stali jen diváky. Peťule se na zadní tyči opět nemýlil a trefil se do prázdné brány. V závěru utkání přišla dramatická zápletka. Kochlöfl z rohu velkého vápna poslal centr mezi stopery, ve vzduchu se nejvýše vyšrouboval Severa a snížil na 2:3. Krumlov sehrál závěr hodně bojácně a nechal Nemanice, aby je zatlačil do hluboké defenzivy. Nemanice toho ale nevyužily, z úniku neuspěl Severa, v 94. minutě zahrával standardku z nadějné pozice Kochlöfl, ale přestřelil.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Karel Šíma (trenér): "Nemanice byly hodně těžkým a hlavně dobrým soupeřem. Vzhledem k postavení tabulce a počtu našich bodů jsme se museli posílit hráči z áčka. Byli jsme lepší, měli jsme šance, nedali jsme ke všemu penaltu. Závěr jsme v pohodě ustáli, vítězství je zasloužené. Za hráče zápasu dávám opět Jana Peťuleho, dal dvě branky a navíc na něj byla penalta."

SK Nemanice
Petr Böhm: „Domácí byli doplněni hráči z áčka, kteří chtěli pomoct, výsledky přes víkend byly takové, jaké byly a Krumlov B body potřeboval. My hráli spíše na brejky, bylo znát, že někteří krumlovští kluci jsou trochu jinde. Drželi jsme se do 35. minuty. Krumlov měl více ze hry, škoda, že v závěru nám nebylo přáno. Nechci se někoho dotknout, ale když hrajete jeden víkend proti Dřítni a pak proti polovině mužstva divize, tak jeto trochu rozdíl. Ale nevymlouváme se na to, sehrálo se vyrovnaná partie, nechceme brečet, prohráli jsme, ale se vztyčenou hlavou. Byl to kolektivní výkon, celý tým bojoval, seč mohl.“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
Š. Beránek [-] - J. Carda [-] , D. Peroutka [-] , M. Matěják [-] , V. Jakeš [-] (85. J. Lacko [-] ) , J. Peťule [-] (76. L. Kitzler [-] ) , P. Svoboda [-] , J. Poláček [-] , M. Kroupa [-] , J. Kabele [-] , V. Žilavý [-]

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - K. Zatloukal [-] , A. Motl [-] , S. Dubský ml. [-] , T. Kupka [-] - R. Kochlöfl [-] , M. Novotný [-] , J. Nevosad [-] , J. Křiváček [-] (80. J. Hucek [-] ) - S. Dubský [-] , L. Kubát [-] (71. M. Severa [-] )

ŽK: 51. J. Poláček , 85. P. Svoboda , 88. J. Carda , 89. J. Lacko - 61. J. Nevosad , 63. M. Novotný , 73. R. Kochlöfl .
Místo: Český Krumlov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křížovský Jiří - NOVÁK Matěj, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.