Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

3.0

Oproti očekávání se rozhodně nehrál klidný zápas. Nechyběly dvě červené karty či penalta...


Branky


0

Oba kluby už mají pro tuto sezónu dá se říct hotovo, Lhenice o třetí místo v tabulce nepřijdou, Sedlec přece jen své postavení může kosmeticky vylepšit, ale nečekalo se, že by vzájemné utkání mohlo přinést nějakou dramatickou podívanou. Stalo se...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky a dvě červené

Sedlec předvedl na půdě Lhenic slušný výkon a protože ani domácí nehráli vůbec špatně, šlo o kvalitní zápas. Do jeho rámce ale bohužel nezapadal mladý rozhodčí Pravda, který dle hostů utkání nezvládnul. Sedlec šel do vedení ve 27. minutě, kdy vypálil Pavlíček, brankář Dvořák míč neudržel a Kučera tak dorážel do odkryté branky - 0:1. Jenže asi 10 sekund po rozehrání si domácí narazili a Iliev srovnal - 1:1. Sedlec měl ale v prvním poločase nebezpečnější akce, ve 32. minutě Pavlíček nádherně trefil ránu z pětadvaceti metrů a domácí brankář byl v pozici ležícího diváka - 1:2. O chvilku později zahrál Chromý přímý kop na hlavu Kučery a byl z toho další gól. Jenže rozhodčí ho zcela neuznali pro ofsajd Šindeláře, který ale vůbec nezasáhnul do akce a byl snad desez metrů od střelce branky. Domácí ihned rychle rozehráli a byl z toho souboj u lajny, po kterém do sebe strkalo snad deset hráčů, sudí si nakonec vybrali sedleckého Pavlíčka a dali mu rovnou červenou, pod sprchy po druhé žluté putoval po této nefotbalové vložce i domácí Pořádek. 

Kučera penaltu zahodil

Ve druhém poločase domácí tlačili, z několika dobrých šancí se prosadil Bednár zcela neobsazený po rohovém kopu - 2:2. Rozhodnout o výhře mohly oba týmy, ale brankáři několik šancí lapili. Chvíli před koncem ale Kučera byl u míče dřív než lhenický gólman Dvořák, rozhodčí ale nenašel odvahu gólmana vyloučit. Dvořák tak mohl čelit při penaltě nejlepšímu střelci soutěže. Penaltu ale Kučera doslova zahodil, když se pokusil o jakýsi dloubák, který ale přistál u rukou brankáře Dvořáka, sedlecký střelec tak odmítl přisoudit svému celku tři body. Duel tak skončil nakonec asi zaslouženou remízou.

 



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Utkání bylo z mého pohledu fotbalově velmi kvalitní, ale hodně zbytečně dost vyhecované. Přispěl k tomu bohužel nezkušený rozhodčí, který z toho udělal vyloženě bramboračku. Vedli jsme, domácí asi za 10 sekund srovnali, pak dal Pavlíček nádherný druhý gól a mě se povedlo dát hlavou po přímém kopu i třetí. Kvůli údajnému ofsajdu některého z mých spoluhráčů, který stál bůhví kde, ale nepochopitelně neplatil. Místo toho domácí rychle rozehráli a po souboji u lajny se to pokopalo a byl vyloučen z každé strany jeden hráč. Ve druhém poločase domácí tlačili a dokázali vyrovnat, měli i šance na rozhodnutí, ale Hanzal je několikrát vychytal. Pak jsem dostal pas za obranu, byl jsem u míče dřív než brankář, který mě podrazil. Aby toho nebylo málo, ještě do mě pak strčil a nadával rozhodčímu. Výsledkem byla nepochopitelná žlutá karta a k tomu penalta. V pátek jsem se ale bohužel díval na záznam finále Eura z Bělehradu 1976 a místo normální penalty jsem zkusil dloubák. Ale na rozdíl ode mě Tonda Panenka nebyl dřevák, takže dal gól. Já to kopnul k rukám brankáře. Zápas tak skončil remízou, která nejvíc mrzí právě mě. Nejlepší hráč od nás byl jednoznačně Chromý, rozdával parádní pasy a jeho zkušenost byla hodně znát."



Místo: Lhenice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pravda Luboš - TOUCHA Matěj, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.