4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:30

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pro Černou nebylo problémem vyřídit oslabené béčko Krumlova. To přijelo v devíti!


Branky


39. J. Šlak , 42. M. Sivák , 66. P. Pavlis , 80. P. Pavlis
0

Na Šlakovu a Sivákovu branku navázal dvougólovým příspěvkem ve druhé půli Pavlis a Černá si tak připsala pohodlné tři body, které ale nesmírně potřebovala. Krumlov dorazil jen s devíti hráči, body potřebné k záchraně bude chtít uhrát na svém hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dlouho vymýšleli, jak na soupeře

Českokrumlovské áčko hrálo zároveň s utkáním béčka a tak se stalo to, co už vícekrát při venkovních zápasech B týmu. Trenér Šíma jen složitě sháněl hráče, kteří by mohli nastoupit. Jedenáct se tentokrát hostů nesešlo, pouze devět. Krumlov tak postavil do hry dvě řady po čtyřech a na Černé bylo, aby na svém malém hřišti přišla na to, jak hluboký blok soupeře překonat. A moc se jí to v první půli nedařilo, Krumlov se bránil statečně, Černá měla nějaké náznaky šancí, ale jinak jako kdyby nevěděla, co hrát, hráči se v sezóně setkali poprvé se situací, kdy hráli přesilovku, ve které se čeká, že soupeře zatlačí, a už nepustí. Černé se to nedařilo, až to trenér Frnka nevydržel a šel se svlékat do dresu. Jeho svěřenci se ale mezitím přece jen pochlapili. Nejprve Šlak a chvíli po něm Sivák zajistili Černé dvougólový náskok a do druhé půle už mohla jít Černá klidněji za stavu 2:0.

Krumlov už neměl sílu

Krumlov dva góly přece jen otupily, navíc postupně devítce statečných docházely síly a motivace a druhé dějství už tak byla převaha domácího celku znatelná. Domácí si vytvářeli šance, Kejšar Krumlov několikrát podržel. Černá hru kontrolovala a Krumlov se nedostal k ničemu. Domácí celek přidal díky Pavlisovi dvě branky. Ten využil svého důrazu a dvakrát se dostal do zakončení. Nejprve uspěl střelou za vápnem k tyči, kterou Kejšar neudržel a musel ji lovit až ze sítě – 3:0. Podruhé uspěl po kombinaci a Černá tak zaznamenala povinné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Černá v Pošumaví
Milan Frnka (trenér): „Ono ani hrát proti devíti není na tom našem hřišti nic jednoduchého. Do první branky jsem to neviděl moc dobře, ale pak už jsem nám ten osmičlenný obranný val podařilo prolomit. Po dvou gólech jsme se zklidnili a hráli trpělivěji, druhý poločas už byl víceméně v naší režii. Jsem hrozně rád, že jsme to zvládli, tři body jsme nutně potřebovali. Mohli jsme sice vyhrát daleko vyšším rozdílem, ale jsem rád za to, jak to dopadlo. Nejlepšího hráče tentokrát nevyberu, jsem rád, že tým byl trpělivý a dokázali si s hrou soupeře poradit.“

FK Slavoj Český Krumlov B
Karel Šíma (trenér): "Je to složité hodnotit, když jsme zápas odehráli v devíti lidech. Ale nedá se nic dělat, je to škoda. Bylo mi líto, že dva góly v prvním poločase jsme dostali v závěru. Nehráli jsme špatně, na to, jak málo nás bylo, ale osm lidí v poli proti přesile je prostě znát, nic jiného než porážka se asi očekávat nedalo."



Sestavy


TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - D. Čerkl [-] (71. K. Zeman [-] ) , T. Kordík [-] , M. Schober [-] , J. Šlak [-] - P. Pavlis [-] , K. Strnad [-] , M. Sivák [-] , J. Černý [-] - M. Koza [-] (65. V. Král [-] ) , L. Brůha [-] (46. M. Frnka [-] )

FK Slavoj Český Krumlov B
J. Kejšar [-] - L. Kitzler [-] , J. Hošek [-] , T. Kopřiva [-] , J. Poláček [-] , M. Ješina [-] , M. Kejšar [-] , V. Žilavý [-] , J. Lacko [-] , J. Čabaj [-] , P. Gabor [-]

ŽK: 27. L. Kitzler .
Hráči zápasu: J. Kejšar .
Místo: Černá. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novotný Jan - STUDENÝ Josef, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.