Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň nekladla prvnímu celku tabulky velký odpor


Branky


0

Nemanice musely odpovědět na útok Plané, ale Dříteň tým budějovický celek moc neprověřila. Od úvodních minut působila odevzdaně, k dispozici měla jediného střídajícího a domácí už v prvním poločase rozhodli o své výhře. Trefilo se pět různých střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky a ještě neproměněná pencle

Dříteň přijela s jediným hráčem na střídání a v Nemanicích mohla jen překvapit. A v úvodu se tomuto mohla přiblížit. Jenomže hosté velkou šanci zahodili, a tak z první velké příležitosti poslal domácí tým do vedení kapitán Nevosad. Záložník si navedl míč středem hřiště, všiml si vyběhnutého Lébla a namířil z dvaceti metrů pod břevno – 1:0. Po půlhodině hry udeřil zleva Novotný, který nejprve centroval před bránu, ale dříteňská defenziva odvrátila míč nešťastně jen k dobíhajícímu Novotnému a ten už si věděl rady – 2:0. Pět minut poté Dubský st. obral na vápně o míč Slepičku a zkušený kanonýr si v podobných pozicích ví rady, uklidil míč k tyči – 3:0. Ještě před poločasem byl ve vápně poslán k zemi Novotný, sám faulovaný si postavil míč na penaltový puntík, jenomže při střele podklouzl a zamířil nad břevno – odmítl se tak přiblížit koruně pro krále střelců.

K+K dali další góly

Dříteň to i za jasného stavu nezabalila a měla velké šance. Pečenka Klimeš a Novák byli sami před brankářem, Polomčák v bráně se ale překonával a všechny šance vychytal. Dříteň se snažila, ale nebylo jí přáno. Nemanice mají v ofenzivě velkou kvalitu a přidaly ještě dvě branky. Po rohu nakrátko Kubát poslal míč do vápna a Kochlöfl se prosadil hlavičkou k tyči. Pátý zářez si připsal Kubát, který se zbavil dvou beků a placírkou obstřelil brankáře – 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Petr Böhm: "Dříteň měla v zápase minimálně čtyři velké šance, kdy prošla obranou, ale Pepa Polomčák vše vychytal, včetně přímáku. Hosté kousali do doby, než jsme dali branky, pak už byli odevzdaní. Novotný chtěl z penalty přidat další branku do své sbírky, nějak se mu to ale nepovedlo..."

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (hráč): "Mohli jsme vést, ale bohužel jsme ve druhé minutě neproměnili velkou šanci. Soupeř nás pak potrestal po dvou chybách a jedné pěkné akci po straně, navíc neproměnili penaltu, takže první půle byla jednoznačná. Nechtěli jsme udělat ostudu, ve druhé půli jsme hráli vyrovnaně, měli i nějaké šance, Pečenka, Klimeš či Novák neproměnili samostatné nájezdy na brankáře a soupeř přidal ještě dvě branky. Výhra Nemanic zasloužená, opět jsme dostali bůra, to jsme s nima takový náš tradiční výsledek, ale zas tak jednoznačné to nebylo. Nemůžu týmu nic vytknout, byli jsme tam ve dvanácti lidech, někdo je zraněný, někdo nechodí, to je stále stejná písnička, ale kluci, co byli, zaslouží pochvalu. Výsledek je krutý, třeba 2:5 by odpovídalo víc. Své šance ale nejsme schopní dát, to Dubský šanci má a promění ji. Herně to ale nebylo z naší strany špatné, i nějaké pěkné akce tam byly."



Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - S. Dubský ml. [-] , T. Kupka [-] (45. M. Severa [-] ) , A. Motl [-] , K. Zatloukal [-] - R. Kochlöfl [-] , J. Křiváček [-] (73. M. Strnad [-] ) , M. Novotný [-] , J. Nevosad [-] - L. Kubát [-] (78. M. Stejskal [-] ) , S. Dubský [-] (85. T. Kapri [-] ) -

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - V. Pečenka [-] , M. Tupý [-] , L. Hošek [-] , T. Slepička [-] - A. Novák [-] , P. Švejda [-] , J. Klimeš [-] , J. Hromada [-] (33. J. Bláha [-] ) - L. Pfeffer [-] , L. Koudelka [-] -

ŽK: 23. V. Pečenka , 49. L. Pfeffer , 73. P. Švejda .
Hráči zápasu: J. Polomčák , J. Nevosad , R. Kochlöfl .
Místo: Nemanice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kocina Martin - VELECHOVSKÝ Miroslav, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.