Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

5.0

Jídlo

5.0

Hrací plocha

8.5

Zázemí

2.0

FOTO: Lhenice se rozešly se Zliví smírně


Branky


48. J. Prenner , 90. T. Tůma - 65. J. Zrun , 78. R. Bican
0

Vyrovnaný zápas, vyrovnané skóre. Uktání Lhenic se Zliví přineslo kvalitní podívanou. Foto: Jan Klein. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez šancí

Utkání mezi Lhenicemi a Zliví se hrálo na krásném trávníku. Oba týmy se od úvodu snažily hrát fotbal, což bylo pro oko diváka příjemné. Hra byla vyrovnaná, hezká na pohled, ale s minimem šancí. Dvakrát se po pravé straně dokázal hezky uvolnit zlivský Hrdlička, ale pokaždé nepřesně volil finální přihrávku. Stejně tak se domácí do žádných příležitostí nedostávali. Rychle technicky rozehrávali a využívali své dva rychlé, dobře technicky vybavené útočníky, ale ani oni se nedostali kromě dvou střel z úhlu do žádné šance a tak se šlo do šaten za stavu 0:0. 

Zliv opět ztratila tři body v závěru

Druhý poločas začali domácí nejlépe jak mohli, protože po levé straně utekl po křídle Pořádek a předložil před branku kolegovi Ilieovi nádhernou přihrávku a ten do prázdné branky dal na 1:0. I nadále byli Lheničtí aktivnější, ale v další jasné šanci podobající se té gólové se vyznamenal Remta. Poté se hra opět vyrovnala a Zliv se začínala také dostávat do útoku. Po perfektně zahraném rohu hlavou vyrovnal Zrun. Následně se hra kouskovala a utkání bylo docela vyhrocené. Při jedné příležitosti se až do vápna dostal domácí Pořádek, kde ho Szabó zastavil skluzem a rozhodčí odpískal penaltu. Po následně dlouhé diskuzi ji odvolal, protože domácí útočník už byl mimo hrací plochu. Chvíli na to hostující stoper našel dlouhým pasem rozběhnutého Bicana, který byl na hřišti sotva tři minuty a svým prvním dotekem a míčem v zápase přehodil domácího brankáře a dostal hosty do vedení. Když už to vypadalo, že se utkání dohraje ve středu hřiště, tak se domácím naskytla v nastavení poslední standardní situace, kterou ze strany krásně do branky rozehrál domácí Růžička a jen lehce ji na zadní tyč tečoval spoluhráč Tůma a bylo vyrovnáno a konec utkání. Remíza 2:2 je z pohledu rozložení sil během utkání spravedlivá.



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Zbyšek Novák (trenér): "Něco jsem už odehrál, ale něco takového s rozhodčím jsem ještě nezažil, jsem naštvaný. Byl to vyrovnaný zápas, nakonec jsme šťastně v závěru vyrovnali na 2:2. Ale o tom to vůbec nebylo - rozhodčí Kocina pro nás pískne penaltu, strhla se mela, hráči se pomalu porvali, vlétli tam pomezní, a když se to roztrhalo, tak najednou byla penalta odvolána. Já jen koukal, nikdo nevěděl proč, a on mi řekne, že si to rozmyslel. Já už na tohle nemám. Kdyby to nepískl, dobře, ale tohle... Komedie jako blázen a od toho momentu jsem myslel, že se ten zápas nedohraje, protože to vypadalo, že se ti kluci na hřišti povražděj. Dobře zahrál Růžička."

SK Zliv
Julius Szabó (hráč): " Už potřetí na jaře jsme přišli o výhru v úplném závěru, je to škoda, protože jsme mohli mít už relativně klid se záchranou, takhle budeme muset ještě bojovat. Hráli jsme dobře a nakonec i ten bod je dobrej, protože Lhenice hrály opravdu kvalitně a po zásluze jsou tam, kde jsou. Z našeho týmu bych vyzdvihl Maňase (Maňhal), který uhrál strašně soubojů a ještě zvládal podporovat útok."



Místo: Lhenice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kocina Martin - ZABILKA Luboš, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.