M. Novotný 20. (p.)
S. Dubský 70.
2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lhenice vybojovaly bod na půdě lídra


Branky


0

Tipér kola Josef Kurali měl správnou předtuchu - Lhenice pořádně potrápily vedoucí Nemanice a nakonec si odvezly remízu. Nemanice tak před příštím zápasem, ve kterém jedou do Plané, nedokázaly odpovědět na ztrátu pronásledovatele plným bodovým ziskem, přesto mají v tabulce už pětibodový náskok. Za Lhenice se dvakrát trefil Pořádek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemanice se ujaly vedení gólem z penalty

První šance přišla v 11. minutě, kdy Záveský dostal ze středu pole pas do strany, poslal míč před brankáře, kam si naběhl Kubát a z malého vápna orazítkoval břevno. Nemanický dobrý úvod vygradoval penaltou, kdy brankář Trnka sestřelil ve vápně unikajícího Kubáta. Míč si postavil Novotný a potvrdil střeleckou pohodu z posledních zápasů – 1:0. Lheničtí hráli od úvodu velmi dobře, ale vepředu dlouho čekali na první šanci, jejich snaha sahala po velké vápno. Ale z první šance ve 32. minutě hosté hned skórovali, Pořádek se povedenou střelou trefil přesně k tyči – 1:1. A tento stav už do přestávky vydržel.

Domácí museli hledat odpověď na Pořádkův druhý gól

Nemaničtí zkusili po úvodním hvizdu druhé půle svou klasiku – dlouhý nákop po rozehrávce na Novotného, který se zbavil na rohu vápna obránce a střelou na zadní tyč lízl tyč. Za pár minut přišel brejk, kdy Lhenice vpadly do volného prostoru a rychlý Pořádek, který ve spolupráci s důrazným Ilievem dělal domácím bekům velké problémy, dokázal střelou na zadní tyč upravit skóre na 1:2. Hra se přelévala ze strany na stranu a domácí fanoušky potěšil další brankou Dubský. Tomu byl snížen disciplinární trest (z šesti zápasů na čtyři, do utkání zasáhl po zranění z osudného zápasu se Sedlecem také Dubský ml.) a po pár minutách na hřišti ukázal svůj přínos. Nevosad vyvezl míč z hloubi pole k vápnu, ulicí našel Dubského st. a ten se v zakončení mýlí jen velmi zřídka – 2:2. Pak už se žádná ze šancí neuchytila a oba celky si za svůj výkon bod zasloužily.



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Petr Böhm: „Hrál první se třetím, byl to fotbal nahoru dolů a musím říct, že na jaře to byl snad první tým, který proti nám na hřišti běhal a lítal. Lhenice mají v týmu rychlé kluky. Bod je pro nás po ztrátě Plané málo, ale pořád lepší, než prohrát. Za nejlepšího hráče označím Roberta Kochlöfla."

SK Lhenice
Zbyšek Novák (trenér): „Oproti minulému týdnu, kdy jsme prohráli s Horní Planou, to byl o sto procent lepší výkon. Pořád nám chybí gólmanská jednička, a brankář číslo dvě udělal na začátku zbytečnou penaltu. Ale ještě v první půli si to odpracoval vychytanou tutovou šancí. Nemanice měly v prvním poločase více ze hry a byly lepším týmem, ve druhé půli jsme už ale byli lepší my. Dostali jsme se do vedení a škoda, že po chybě ve středu hřiště neudrželi vedení. Byl to oboustranně kvalitní zápas. Naším nejlepším hráčem byl Roman Pořádek.“



Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - K. Zatloukal [-] , T. Kupka [-] , A. Motl [-] , M. Severa [-] - R. Kochlöfl [-] , J. Křiváček [-] (66. S. Dubský ml. [-] ) , J. Nevosad [-] , M. Novotný [-] - L. Kubát [-] (61. S. Dubský [-] ) , F. Záveský [-]

SK Lhenice
P. Trnka [-] - J. Růžička [-] , L. Kopf [-] , T. Tůma [-] , K. Muška [-] (73. J. Schön [-] ) - P. Prenner [-] , M. Bednár [-] , J. Beran [-] , M. Mahák [-] - R. Iliev [-] , R. Pořádek [-]

ŽK: 72. K. Zatloukal - 12. R. Iliev , 40. M. Mahák , 81. R. Pořádek .
Hráči zápasu: R. Kochlöfl - R. Pořádek .
Místo: Nemanice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bumba František - BLAŽEK Vladislav, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.