Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

3.0

Zázemí

--

Kurali plní to, proč do Svinů přišel. Dává góly


Branky


0

Sedlec vedl po půli díky gólu kapitána Pavlíčka, ale domácí střelec v 78. a 88. minutě obrátil stav ve prospěch domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rána kapitána poslala Sedlec do vedení...

V zajímavém střetnutí Sedlec v Trhových Svinech odehrál solidní první poločas, domácí pustil do jediné šance, ze které byla tyč a hned po ní Kučera zatáhnul míč po lajně, našel Pekaře, ten přiťuknul Pavlíčkovi a hostující kapitán ve 22. minutě protrhnul své jarní střelecké trápení – 0:1. To bylo z gólové nabídky prvního dějství vše, Trhové Sviny si nedokázaly vytvořit převahu, která by plynula k nějakému většímu ohrožení Hanzalovy branky.

Kurali strhl výhru na domácí stranu

I zkraje druhé pětačtyřicetiminutovky se nezdálo, že by se na obrazu hry mělo něco měnit, Sedlec dobře bránil a Sviny se nedokázaly prosadit. Po čase ale hosté definitivně a zbytečně zalezli, ztráceli hodně míčů, a to byla voda na domácí mlýn. Sviny vycítily šanci a začaly soupeře přehrávat. Dokázaly si také dojít pro mnoho faulů a Sedlečtí tak po Klimešových rozhodnutích čelili velkému množství standardek, s čímž hostující celek moc porozumění neměl... I přesto to byli hosté, kdo měl blízko k další brance, Kučera ovšem odmítl zvýšit sedlecké vedení, když z brejku trefil jen břevno Vrábkovy branky. A tak si vzal slovo domácí šutér Kurali – nejprve v 78. minutě dokázal pěkným volejem vyrovnat – 1:1. A o deset minut později po chybě obrany chvíli před koncem z brankové čáry píchnul Kurali míč kolem Hanzala do sítě podruhé – 2:1! Trhové Sviny si body za svou aktivitu zasloužily, Sedlec tentokrát předvedl příliš málo a evidentně mu hodně chyběl defenzivní štít Zíka. Pozápasové dění ještě vzedmulo emoce, ale o tom již více v ohlasech aktérů zápasu…



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Zdeněk Bebčák (vedoucí mužstva): "Fotbal? Fotbal byl koukatelnej. A to 70 minut ze strany Sedlce. Pak jsem tradičně z regálu vytáhl řehtačku, zbláznil jsem tribunu a dohnali jsme kluky ke srovnání a dál ke vstřelení vítězné branky. Obě dal Kurali, u nás zvaný Pepa Ku. Body máme doma, jsme za ně rádi. Černou tečkou za příjemným odpolednem bylo chování Tomáše Kučery na konci utkání, kdy za ním přišel náš golman Michal Vrábek a podával mu ruku, Tomáš do něj strčil a šel do kabiny. Ruku nepodal nikomu. Když už si chce stěžovat na rozhodčí, může být rád že tohle neviděli. Za tohle se dávají karty. Pak si tady může psát co chce. Právě on by ve svých letech měl jít příkladem. Našim klukům za bojovnost děkuju. " EDIT: "Michal Vrábek mi situaci vysvětlil, Tomáš Kučera mu po zápase ruku nakonec sportovně podal. Mé nařčení Tomáše z nesportovního chování beru zpět."

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "V Trhových Svinech jsme zklamali. V prvním poločase to bylo od vápna k vápnu, domácí z jedné akce nastřelili tyč, ale hned z protiútoku jsme šli do vedení, když rychlou kombinaci zakončil přesně Pavlíček. Pak jsme se ale strašně zatáhli a domácí nás mačkali jak citrón, i s trochou pomoci rozhodčího, který odpískal kolem našeho vápna asi 50 standardek. Pak jsem znovu utekl, ale napálil jsem za stavu 0:1 pouze břevno. A tak domácí zaslouženě vyrovnali. Dvě minuty před koncem jsme pak udělali strašnou chybu v obraně a Kurali druhým gólem rozhodnul. Nebyl to z naší strany dobrý zápas, hodně nám chyběl defenzivní štít Zíka. Kategoricky se ohrazuji proti nařčení pana Bebčáka, gólmanovi jsem ruku podal a rozhodně jsem do něj nestrčil."



Místo: T. Sviny. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klimeš Jiří - SCHWARZ Rudolf, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.