Hned tři proměněné penalty v zápase! Domácí ale tahali za kratší konec


Branky


40. M. Sivák (p.) , 71. M. Sivák (p.) - 27. S. Šulc (p.) , 28. P. Reindl , 49. J. Urban , 53. V. Vlášek
2

Zatímco Černá v Pošumaví na první jarní výhru čeká, svěřenci trenéra Nárovce dávají zapomenout na nepovedený podzim a sbírají body. Netolice si poradily i s Černou a pokořily hned čtyřikrát domácí obranu. Utkání se hrálo v Loučovicích. Pokud jste na utkání byli, ohodnoťte úroveň zápasu nebo oznámkujte výkon jednotlivých hráčů či rozhodčího!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty, obě být dle hráčů neměly

Kvůli špatnému hřišti v Černé se zápas musel odehrát v Loučovicích, kde mají hrací plochu a zázemí perfektní, takže Netoličtí zůstali ušetřeni od setkání s atypickým hřištěm Černém. Od začátku se hrálo vyrovnané utkání, s útoky na obě brány. Pak však přišla dle domácích vymyšlená penalta, kdy útočník Netolic uklouznul ve vápně a sudí Hnilička poprvé ukázal na penaltový puntík. Šulc se nemýlil - 0:1. Hned po rozehrávce následovala zbytečná chyba levého beka Černé, který nezachytil náběh netolického Reindla a bylo to už o dvě branky. Poté ještě zazvonila tyč Bublíkovy brány. Na druhé straně gólman Nárovec dobře zlikvidoval hlavičku Dominika Čerkla. Před přestávkou rozhodčí svou penaltovou chybu kompenzoval i na druhé straně, kdy opět penaltový zákrok na Martina Kozu viděl nejspíše jen on. Koza se snažil udělat kličku při postupu na brankáře a společně se střetli - desítku proměnil Sivák a bylo to 1:2.

Úvod půle domácí nezvládli

Hned po přestávce dostala Černá dva slepené góly po nedůrazu v obraně, který potrestal Urban pěknou hlavičkou a v 53. minutě se prosadil Vlášek. A bylo hotovo, za stavu 4:1 bylo prakticky po zápase. Černá v Pošumaví si ještě vytvořila několik šancí a měla balon hodně na kopačkách, přibližně na dvacet minut domácí na Netolice hodně zatlačili. Ty se zase dostávaly do nebezečných brejků. Dá se říct, že už si hrály jen to, co potřebovali. Černá z tlaku vytěžila, jak jinak, než v duchu zápasu hodně spornou penaltu, když souboj s obráncem neustál ve vápně Černý a Sivák byl i napodruhé úspěšný - 2:4. A stejný hráč se mohl postarat o dramatickou zápletku, jenomže Sivák svůj únik na gólmana Nárovce neproměnil. A protože se neujala ani pěkná rána domácího obránce Šlaka, kterou Nárovec vytlačil na roh, radovaly se Netolice ze tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Černá v Pošumaví
Josef Černý (hráč): "S klukama se všichni trápíme. Po kvalitní zimní přípravě a nadějných výsledcích v přátelských zápasech na nás bohužel padla herní mizérie. Jsme z formy, děláme individuální chyby a nikdo to není schopný vzít "na sebe". K tomu se přidala nedisciplinovanost, zranění, problémy s hřištěm a průser je na světě. Hrajeme o záchranu a budeme mít co dělat."

1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér): "Na krásném loučovickém trávníku se nám podařilo získat další cenné body. Zhruba po půlhodině jsme se dostali v rozmezí jedné minuty do dvoubrankového vedení, domácí před poločasem z penalty snížili. Nám výborně vyšel vstup do druhého poločasu, kdy jsme dalšími dvěma téměř slepenými góly zvýšili na 4:1. Pak jsme bohužel kvůli řadě nepřesností a zbytečně ukvapených přihrávek vypadli z tempa. Černá ucítila šanci, převzala iniciativu a vytěžila další penaltu. Snažila se nás potom ještě více zatlačit, ale hrozila víceméně ze standardek, které si obrana v čele s brankářem Nárovcem pohlídala. Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem, ale řadu slibných příležitostí jsme už nedokázali dotáhnout do konce. Naším nejlepším hráčem byl Jirka Urban."



Místo: Černá. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - SCHWARZ Rudolf, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 4. 2016 14:57
Michal Špírek
Dobré podotknutí, díky za opravu!
23. 4. 2016 14:39
Bych podotknul, že to atypické hřiště byl loucovicky Lou Camp...