Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nezklamalo, rozhodčí musel řešit hodně vypjatých situací


Branky


0

Dříteň po zápase cítila pachuť z neodpískané penalty a neuznaného gólu. Zliv si vystřelila vítězství v závěru a na jaře tak dále pokračuje ve sběru bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klimešova paráda

Ve Zlivi se hrálo klasické derby. V prvním poločase byl k vidění celkem slušný fotbal, kdy se hra přelévala na obě strany. Žádné vyložené šance ovšem nepřicházely. Zliv lépe kombinovala, ale Dříteň přecházela do rychlých protiútoků, ze kterých mohla proměnit nějakou ze svých ojedinělých šancí. Krásně do šibenice se trefil z přímého kopu Klimeš, který podle očekávání nejvíce zatápěl domácí obraně - hosté vedli 1:0. Dříteň se pak poprvé, a ne naposledy v zápase, rozčilovala na rozhodnutí sudího, kdy reklamovala ruku soupeře vápně a její volání po penaltě nebylo vyslyšeno. Vůdčí roli v domácí ofenzivě hrál dobře hrající Rys, ale gólově se domácí prosadili až těsně pred přestávkou po dobře zahraném rohovém kopu, kdy přesně hlavičkoval Uchytil - 1:1.

Dřítni gól uznán nebyl, a tak rozhodl zlivský Hrdlička

Ve druhé půli se hrál už jen bojovný fotbal, kdy se i značně přitvrdilo a pro diváky, pokud nebyli zrovna příznivci bojových sportů, to už nebylo příliš koukatelné. Dříteň se ve druhé půli hodně zlobila po situaci, když Kovařík šel sám na bránu a před brankářem předložil spoluhráči Pfefferovi nezištnou přihrávku, kterou útočník zakončil do prázdné branky. Ovšem pomezní rozhodčí odmával ofsajd, který podle všeho nebyl a hosté tak byli okradeni o vedoucí branku. Dál se hrálo bez šancí, hra se hodně kouskovala, některé fauly byly rozhodně za hranou. Až v 86. minutě unikl Rys po levé straně a krásně předložil míč před branku Hrdličkovi, který ho svým důrazem protlačil do sítě a domácí tak slavili ubojované vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Julius Szabó (hráč): "Proti předchozím dvěma utkáním jsme věděli, ze potřebujeme doma Dříteň porazit, ale věděli jsme, ze soupeř bude hrát bojovně, což se potvrdilo. Začali jsme bez bojovnosti a daleko hůř a chvíli trvalo, než jsme se srovnali. Naštěstí jsme do poločasu vyrovnali. Druhá půle byla z naši strany špatná, ale naštěstí jsme utrpěli vítězství. Doufáme, že budeme příště hrát líp a udržíme bodovou šňůru."

TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (hráč): "Šance byly v první půli na obou stranách. Za stavu 1:0 jsme podle mě měli kopat penaltu po nastřelené ruce ve vápně. Druhý poločas byl nadále vyrovnaný, měli jsme ale tak patnáct dvacet minut navrch, neuznali nám gól kvůli údajnému ofsajdu, který ale v žádném případě nebyl. Rozhodčí nám to i sám posléze řekl, ale už se bál situaci vrátit, takže bohužel. Přišli jsme o regulérní gól už druhý týden po sobě. Po naší chybě a nahrávce Vadima Rysů jsme pak v závěru inkasovali. Bylo to vyhecované derby se zákroky , které mohly na obou stranách být oceněny červenými kartami."



Místo: Zliv. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Řehoř Petr - LEIŠ Filip, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.