0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice berou výhru. V závěru je ale zachránila tyč!


Branky


0

Po dvou remízách se vedoucí celek tabulky dočkal prvního jarního vítězství. Kamenný Újezd ale byl pro Nemanice další těžkou zkouškou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záveský dal důležitou branku

Kameňák chtěl navázat na zisk bodu z Černé. Stál proti lídrovi, který ale výsledkově ani herně na jaře zatím nepřesvědčil. Nemanicím ale potřebné sebevědomí navýšil v 5. minutě Záveský. Jeden z domácích beků vypíchával na dlouhou nohu balón tak nešťastně, že ho poslal přímo do běhu právě Záveskému a ten střelou k tyči svým prvním gólem k tyči po návratu do nemanického dresu zařídil hostům vedení – 0:1. Domácí spoléhali na bojovnost, Nemanice se jim musely vyrovnat a na kombinační akce mnoho prostoru nezbývalo. Domácí se dostávali před Polomčáka hlavně rohovými kopy, ale nemanická obrana si všechny situace pohlídala. 

Dudák tým podržel, újezdské šanci pak chyběly milimetry

Domácí Kamenný Újezd vycítil ve druhé půli, že nestojí proti neporazitelnému týmu a rval se o vyrovnání. Nemaničtí pozorně bránili a vyráželi do rychlých brejků. A to byly chvíle pro domácího gólmana Dudáka, který udržel svůj tým ve hře. Poradil si se šancí Záveského, který se dostal do šance po ulici Nevosada, běžel sám na gólmana, který ovšem zakončení zázračně vytáhl. A Dudák se zaskvěl i proti Nevosadovi, ten si vyměnil míč se Záveským a jeho střele pomohl domácí gólman výborným zákrokem na tyč. Dudák uspěl i proti střele Kochlöfla. A tak mohlo před koncem udeřit na druhé straně. Petr Petkov v 88. minutě poslal míč do tyče, balón pak putoval podél brankové čáry napříč bránou, ale do sítě ho nikdo nedopravil – při Nemanických stálo velké štěstí. O to větší úleva přišla na hostující straně se závěrečným hvizdem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér): „V domácím utkání jsme už tradičně vstoupili špatně do zápasu a brzy prohrávali 0:1 po akci, která vyplynula z přemíry snahy našich obránců. Kluci makali, bojovnost byla asi na naší straně, Nemanice byly fotbalovější. Druhá půle byla podobná, bohužel jsme se nedostali ke kýženému gólu, v 88. minutě jsme nastřelili tyč. Lepí se nám smůla na paty, klukům opravdu nemám co vytknout, makali, snažili se, myslím, že na hřišti nechali maximum, ale štěstí se od nás odvrátilo. Podržel nás Kuba Dudák.“

SK Nemanice
Petr Böhm (hráč): „Na Kameňák jsme vlétli, ale nebylo to dnes ani tak o fotbalovosti, ale spíše o bojovnosti. Újezd má mladý běhavý tým, my měli herní převahu, domácí trochu trpěli na nezkušenost, kdy občas kazili nahrávky. Pomohl nám rychlý gól Záveského. Ve druhé půli už to bylo o tom, že nás domácí dobývali, Kameňák nás kolikrát v obraně přečíslil, vyvrcholilo to tím, že nás zachránila tyč v 88. minutě. My podnikali ve druhé půli protiútoky. Pochvalu dnes nezaslouží konkrétní jedinec, ale svou práci dobře odvedl celý tým, z našich jarních zápasů to byl určitě ten nejpovedenější.“



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - A. Prokop [-] , D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] , M. Svobodný [-] (63. J. Nejedlý [-] ) , J. Stegbauer [-] , M. Sládek [-] , P. Petkov [-] , O. Bělohlav [-] , M. Beneš [-] , T. Chromý [-] (70. V. Žondecký [-] )

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - K. Zatloukal [-] , A. Motl [-] , T. Kupka [-] - R. Kochlöfl [-] , M. Novotný [-] , M. Severa [-] , J. Nevosad [-] , J. Křiváček [-] - F. Záveský [-] , L. Kubát [-] (68. J. Hucek [-] )

Místo: K. Újezd. Počet diváků: 190. Rozhodčí: SCHWARZ Rudolf - ŠŤASTNÝ Petr, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.