1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vítěze nenašlo


Branky


0

Sedlec měl svému soupeři co vracet - v prvním vzájemném utkání prohrál. Od té doby nasbíral v tabulce o poznání více bodů než Netolice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední utkání podzimu bylo pro oba týmy prestižní, protože šlo o derby, když spousta sedleckých hráčů působila v dresu soupeře. Domácí ve spodních patrech tabulky potřebují každý bod a byli o něco aktivnější, ale první gól dal Sedlec, když Pešek trefil střelou Kučerovo koleno a tečovaný míč brankář Plojhar neměl šanci chytit - 0:1. Kučera se tímto šťastným gólem vyrovnal nejlepším střelcům soutěže se čtrnácti góly. Netolice ještě přidaly, dvě velké šance zahodil Vlášek a mohlo se to domácím zle vymstít. V poslední minutě poločasu totiž netradičně v útoku hrající Bláha napálil bombou břevno.

Ve druhém poločase pokračovala domácí aktivita, která vyústila trochu šťastným vyrovnáním, po několika odrazech ve vápně měl snadnou úlohu Řehoř. To bylo z gólové nabídky vše.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér): Zápas pro nás nezačal dobře, protože jsme od patnácté minuty prohrávali smolným gólem po tečované střele. To nás ale nepoložilo, naopak, od této chvíle jsme byli lepším mužstvem. V průběhu zápasu jsme si vypracovali několik vyložených šancí, ale především díky dobrým zákrokům hostujícího brankáře jsme naši podzimní střeleckou smůlu neprolomili. Vyrovnali jsme až v sedmdesáté minutě díky našemu důrazu před brankou soupeře. Škoda, že jsme nedokázali proměnit dvě šance v závěru zápasu, mohli jsme mít o dva body více. Kluci by si tentokrát vítězství za předvedený výkon určitě zasloužili. Nejlepší hráči – celý tým.

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): V Netolicích se nám utkání moc nepodařilo. Přesto jsme šli do vedení díky tomu, že mě spoluhráč trefil do kolena, na podzim mi tam prostě spadlo všechno. Dlouho jsme to drželi, Bláha ještě nastřelil břevno, ale nakonec po zmatku v obraně Netolice vyrovnaly a asi zaslouženě to skončilo remízou. Podzim byl z naší strany celkem povedený, jako jediní jsme obrali o bod Nemanice, několik zápasů bylo hodně slušných, potřebujeme ještě výkony udržet na podobné úrovni a můžeme se držet hodně nahoře. Nejlepší hráč byl Zíka, ve středu zálohy snad neprohrál souboj.



Sestavy


1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - J. Pivoňka [-] , J. Urban [-] , J. Lukáš [-] , S. Šulc [-] - V. Vlášek [-] , M. Řehoř [-] , D. Andres [-] (55. F. Rokůsek [-] ) , P. Beneš [-] - L. Kisvetr [-] , P. Reindl [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - L. Hovorka [-] , M. Pešek [-] , J. Koch [-] , V. Kozel [-] - M. Peterka [-] , J. Pavlíček [-] , K. Pekař [-] (59. J. Růžička [-] ) , J. Zíka [-] - T. Kučera [-] , M. Bláha [-]

ŽK: 68. L. Kisvetr - 22. J. Zíka , 43. J. Pavlíček , 72. J. Koch .
Hráči zápasu: J. Zíka .
Místo: Netolice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petričák Daniel - Klíma, Harvalík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.