Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice ve druhé půli nastřílely devět branek!


0

Domácí si zahrávali, když z pozice prvního podcenili úvodní část, kterou tak poslední Horní Planá vyhrála. Ve druhé půli ale Nemanice potvrdili roli favorita naprosto přesvědčivě...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Že by překvapení kola?

První půle začala pro Nemanické dobře, když už ve druhé minutě vedli po rohu 1:0. Míč prodloužil na první tyči Kapri a Novotný byl pohotový. Hosté ale odpověděli hned dvěma údery! Nejprve srovnal Klik, který hraje v poslední obě ve velké pohodě, a v 17. minutě se pak trefil Ryneš st., navrátilec do hornoplánské sestavy , který nastoupil naposledy právě do minulého utkání s Nemanicemi a rozšířil tak řady čtyřicátníků v zápase. Domácí tak překvapivě prohrávali a stav 1:2 vydržel až do poločasového hvizdu, Nemaničtí promarnili několik tutovek ke srovnání, Dubský st. mířil z jasné pozice v malém vápně jen do gólmanovy náruče, Dubský ml. pak hlavičkoval z metru jen nad a dostavily se i další neproměněné šance. 

Devět gólů za poločas? Žádný problém...

Žádné překvapení se ale nakonec nekonalo. Novotný svou druhou brankou vyrovnal – po centru ze strany Novotný přeloboval gólmana – 2:2. V 51. minutě už domácí vedli, Čech dostal od Kapriho nahrávku na střed, prošel mezi beky a umístil míč k pravé tyči. Hosté ještě naposledy stihli vyrovnat. Jenomže pak Novotný dovršil hattrick a Horní Planou pak zlomil málokdy vídaná gól na 5:3 - Kochlöfl v 62. minutě neváhal a z poloviny vyslal svou silnější nohou střelu, když si všiml vyběhnutého brankáře Truhláře. Ten couval zpět, co to šlo, ale úspěšný zákrok už předvést nestihl. Pak si Nemaničtí už na hřišti dělali, co chtěli, a nastříleli další branky. Ve dvou zápasech tak Horní Plané nasázeli neuvěřitelných devatenáct branek a potvrdili tak z jejich strany bezchybný podzim, kdy s šestibodovým náskokem přezimují na čele soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Petr Böhm (hráč): Po rychlém gólu jsme si asi mysleli, že to půjde samo, když jsou kluci z Horní Plané poslední. A to se nám trochu vymstilo a hostům se podařilo otočit. Za stavu 3:3 jsme pak do soupeře bušili a povedlo se nám utkání zlomit a skončilo to takto vysokým výsledkem. Po gólu na 5:3 z půlky hřiště soupeř odpadl, rezignoval a nakonec, i když se tomu snažil zabránit, jsme dosáhli i na tu desítku. Horní Planá nehrála špatně, že by musel být poslední zrovna tento tým, to si nemyslím. Asi to bude o hlavě a morálce.




Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - T. Kapri [-] (65. K. Zatloukal [-] ) , P. Schönkypl [-] , A. Motl [-] , S. Dubský ml. [-] - M. Novotný [-] (84. M. Strnad [-] ) , J. Nevosad [-] , R. Kochlöfl [-] , J. Křiváček [-] (73. M. Stejskal [-] ) - S. Dubský [-] (79. P. Böhm [-] ) , M. Zach [-] (41. P. Čech [-] )

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - A. Kvasnička [-] , M. Truhlář [-] , J. Boháč [-] , T. Komžák [-] - V. Ryneš ml. [-] , M. Kordík [-] , T. Klik [-] , P. Trančík [-] - A. Kvasnička [-] , V. Ryneš st. [-]

ŽK: 41. S. Dubský ml. - 57. J. Boháč , 70. T. Klik , 83. T. Komžák , 88. P. Trančík .
Hráči zápasu: T. Kapri , P. Čech , R. Kochlöfl , M. Novotný .
Místo: Nemanice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Picka Pavel - Pekárek, Hora.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.