1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Wernerův gól přisoudil Dřítni tři body


Branky


0

Dříteň potvrdila vydařený podzim a dokázala v posledním utkání porazit soupeře z Trhových Svinů a oplatit mu tak porážku z prvního vzájemného duelu sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání přineslo v prvním poločase šance na obou stranách, ale Lébl s Brůhou odolali. O půli došlo v dříteňské sestavě ke změně, když musel pro zranění střídat Slepička a na jeho místo stopera se postavila legenda olešnického fotbalu Aleš Pícha. A nutno dodat, že si počínal ve druhém dějství s velkým přehledem. 

Sviny stejně jako před týdnem s Nemanicemi možná měly více ze hry, to jim ale není nic platné, když jejich snažení chybí branky. Největší příležitost hostů odmítl proměnit Jiří Šafránek. Rozhodnout tak měl až okamžik z 61. minuty. To domácí střední záložník Marek Werner dostal přihrávku a mířil přesně, Dříten se tak ujala po pěkné akci vedení 1:0. Trhové Sviny odpověď nenašly a ve druhém zápase po sobě nevstřelily ani branku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (hráč): Bylo to bojovné utkání s řadou nepřesností, oba týmy si vytvořily šance, ale první poločas skončil bez gólu. První půle byla vyrovnaná. Trenér Tupý si k tomu v kabině řekl své a kluci nastoupili do druhé půle. Soupeř byl o malinko lepší, ale my jsme se ujali vedení. Některé situace jsme řešili jinak, než bychom měli, ale když to vezmu celkově, tak jsme si výhru asi zasloužili. Nejlepšími hráči byli Hošek, který hrál dobře dozadu a byl nebezpečný i dopředu, utkání pak rozhodl Werner.

TJ Spartak Trhové Sviny
Zdeněk Bebčák (vedoucí): Řekl bych, že jsme hráli na nejhezčím a nejkvalitnějším hřišti v okolí. Máme podobné, ale nedokázali jsme toho využít. Je to pořád stejná písnička - tlačíme a tlačíme a pak soupeř rozhodne z jediné šance zápasu. Další zápas, který jsme prohráli rozdílem jediné branky. Asi budeme muset z jednoho gólmana udělat útočníka, nebo už nevím kdo bude dávat góly. Naší největší šanci nedokázal Jiří Šafránek proměnit, tak jsme prohráli. Soupeři gratuluju k výhře. Konečně pauza, všichni si od fotbalu odpočineme, na jaře se budeme snažit udělat lepší výsledky.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - L. Hošek [-] , T. Slepička [-] (46. A. Pícha [-] ) , M. Tupý [-] - O. Šíma [-] (63. L. Koudelka [-] ) , M. Kovařík [-] (30. R. Vo Son [-] ) , M. Werner [-] , T. Kovařík [-] - J. Klimeš [-] , V. Pečenka [-] , L. Pfeffer [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - A. Perfoll [-] , J. Šafránek [-] (75. J. Kostohryz [-] ) , J. Petr [-] , D. Brůha [-] (85. M. Vrábek [-] ) - J. Fabián [-] (46. Z. Šafránek [-] ) , R. Horelica [-] , O. Kolář [-] , L. Ebenhöh [-] - D. Tomek [-] , J. Gažák st. [-] (60. M. Valut [-] )

ŽK: 52. V. Pečenka , 68. M. Werner - 44. D. Tomek , 68. L. Ebenhöh .
Hráči zápasu: L. Hošek , M. Werner .
Místo: Dříteň. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šťastný Petr - Leiš, Špelina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.