1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přímý souboj o setrvání v soutěži!


Branky


0

Až v samotném posledním kole se rozhodovalo o sestupu mezi týmy Nové Vsi a Bavorovic. Domácí nakonec dokázali utkání rozhodnout, ale bylo to drama až do závěrečných minut.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný boj...

Zápas o bytí a nebytí, i tak by se dal nazvat souboj domácí Nové Vsi a hostů z Bavorovic, kteří si to v posledním kole rozdali o záchranu v soutěži. Od úvodních minut se hrálo poměrně vyrovnané utkání s několika slibnými šancemi na obou stranách hřiště. O něco více drželi míč na svých kopačkách domácí, ale hosté hrozili z brejkových situací. Ani jednomu týmu se však dlouhou dobu míč do sítě dostat nedařilo. Bavorovice mohl poslat do vedení nejprve Kováčik a po něm i Kučera, ale ani jeden z nich brankáře Poulu překonat nedokázal a skóre se tak neměnilo. A to nakonec platilo až do konce první pětačtyřicetiminutovky, která skončila stejným výsledkem, jakým i začala a drama mohlo pokračovat v poločase druhém.

Fischer v samotném závěru spasil Novou Ves...

Scénář druhého dějství připomínal poločas první. Ani jeden z týmů se nechtěl dopustit zbytečné chyby, která by mohla zápas rozhodnout a hra vycházela ze zabezpečených obran. Bezbrankový stav vydržel na ukazateli skóre hodně dlouho, ale diváci se branky nakonec přeci jen dočkali. V 84. minutě rozjásal všechny příznivce novoveského fotbalu střelec Martin Fischer, který tak nejenže rozhodl o vítězství svého týmu, ale především o jeho setrvání v 1. A třídě, jelikož Bavorovice již ve zbývajících minutách na branku svého soupeře odpovědět nedokázaly, a to i přesto, že v 87. minutě viděl červenou kartu domácí Vejvoda a Nová Ves tak ještě musela dohrávat zápas v oslabení, ale i tak jej zvládla dotáhnout do vítězného konce a oslavy záchrany mohly propuknout!



Ohlasy k zápasu



TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): Celý zápas byl poměrně vyrovnaný, i když domácí měli chvílemi možná mírnou převahu. My jsme se asi třikrát dostali do brejkových situací. Své stoprocentní šance nevyužil Kováčik a Kučera. Přišla 84. Minutě a po centru z pravé strany jsme neuhlídali v koncovce Fischera, který rozhodl o tom, že tři body a záchrana zůstává v Brlohu. My to nebereme jako nějakou katastrofu, ale spíše jako nový restart.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - J. Anderle ml. [-] (90. R. Klein [-] ) , J. Brych [-] - M. Hüttner [-] , J. Anderle st. [-] , J. Vlček [-] , J. Pouzar [-] (86. M. Tejko [-] ) , M. Sekera [-] - M. Ďurica [-] , M. Fischer [-] - J. Vejvoda [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - D. Granov [-] , T. Koranda [-] , R. Hanousek [-] , D. Koláček [-] - F. Šimek [-] , P. Kolda [-] (67. J. Martiš [-] ) , J. Trnka [-] , T. Kučera [-] - M. Kováčik [-] , P. Babka [-] -

ŽK: 82. J. Pouzar , 87. J. Vejvoda , 90. J. Anderle st. - 56. P. Kolda , 74. R. Hanousek , 83. M. Kováčik . ČK: 87. J. Vejvoda .
Hráči zápasu: M. Fischer .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jevčák Martin - ŤUPA Michal, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.