Souboj druhého se třetím přinesl kvalitní fotbalovou podívanou!


Branky


0

Českobudějovická Slavie, které patří druhé místo, v posledním kole na svém hřišti přivítala třetí celek tabulky z Velešína. K vidění byl sice jen jeden gól, ale obě mužstva předváděla pěknou hru, takže po fotbalové stránce si jistě diváci přišli na své.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách...

Úvod utkání byl spíše v režii hostů, kteří se výborně pohybovali a neméně kvalitně kombinovali. Po několika minutách hry se v gólové šanci ocitl velešínský útočník Petr, ale nepodařilo se mu přesně seštelovat mířidla a jeho zakončení skončilo na boční síti. Na stejném místě skončil míč o chvíli později po závaru před domácí brankou. Zhruba po patnácti minutách se začali do hry dostávat i domácí a po chvíli se misky vah vyrovnaly. První šance domácích přišla po úniku Kindermanna po pravé straně, kdy Mizera zakončoval nad. Na druhé straně znovu zahrozili hosté, když po rohovém kopu a následné hlavičce musel s pohotovým zákrokem přispěchat gólman Wolf. V závěru poločasu začali tahat za delší konec provazu domácí. Nejprve Pauch orazítkoval břevno, poté se pěkně uvolnil Mizera, poslal nadýchaný centr na Slípku a po jeho zakončení hlavou znovu zvonilo břevno.

Domácí rozhodli v samotném závěru...

Ve druhém poločase oba týmy navázaly na svůj výkon z dějství prvního. O něco více ze hry měli asi domácí, ale i hosté z Velešína byli stále velmi nebezpeční. Po několika minutách pálil z hranice šestnáctky Strobl k tyči, kde však stál připravený obránce hostí a míč do sítě nepustil. Do další velké šance se domácí dostali díky dobrému napadání již na obranné polovině soupeře, kde Kindermann obral o míč gólmana hostů a následně střílel Wejskrab od autové čáry do prázdné brány, ale znovu trefil brankovou konstrukci. Hosté zahrozili z rohového kopu, který jen těsně minul na zadní tyči jeden z velešínských hráčů. Když už vše nasvědčovalo tomu, že utkání skoční remízou, tak domácí udeřili. V 88. minutě následoval po autovém vhazování Slavie centr na vzdálenější tyč, Korbel vrátil míč hlavou do prostoru malého vápna, kde se nejrychleji zorientoval Wejskrab a rozjásal domácí příznivce, 1:0. Následoval již jen konečný hvizd hlavního arbitra zápasu a domácí tak napsali vítěznou tečku za úspěšnou sezónou.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Hrál se na tuto soutěž nadstandardní zápas. První půlku byl lepší Velešín, druhou půli my. Ač tomu výsledek nenapovídá, tak oba týmy si vypracovaly několik dobrých šancí, ale brankáři byli vždy na svém místě. Vše směřovalo k remíze, ale v poslední minutě jsme po autovém vhazování dostali míč do malého vápna, kde ho uklidil do brány pohotově Wejskrab. Tato výhra podtrhla celou povedenou sezónu, za kterou jsme na Slavii hodně rádi.

FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): U Maláku se utkal třetí tým s druhým a hrál se zásluhou obou týmů pohledný fotbal. První tři šance jsme si vytvořili my, ale žádnou jsme nevyužili. Pak se hra vyrovnala, pokračoval korektní kombinační fotbal s příležitostmi na obou stranách, nejednalo se však o žádné tutovky. Remízový zápas rozhodla poslední minuta. Rozhodčí otočil vhazování autu u rohového praporku ve prospěch domácích a z následného rohu domácí protlačili míč do naší sítě. Domácí mají technicky vyspělé mužstvo a proti takovým vždy rádi hrajeme.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] , D. Strobl [-] (68. D. Mareš [-] ) , P. Kindermann [-] (79. L. Kolárik [-] ) , T. Dvořák [-] , P. Kladenský [-] (46. T. Wejskrab [-] ) , F. Pauch [-] (84. M. Jordán [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , O. Šanda [-] , P. Mizera [-] (59. J. Korbel [-] )

FC Velešín
J. Kothánek [-] (46. F. Schneider [-] ) - D. Petr [-] (87. M. Kysela [-] ) , F. Kukačka [-] (73. F. Rozkošný [-] ) , T. Jirský [-] (62. J. Severa [-] ) , M. Kollár [-] , J. Falc [-] , F. Zimek [-] , J. Zatloukal [-] , J. Šváb [-] , J. Trummer [-] , M. Opekar [-]

ŽK: 53. F. Schneider , 88. J. Zatloukal .
Hráči zápasu: G. Wolf .
Místo: Slavia ČB. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kříž Karel - PÍSEK Martin, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.