Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín v posledním zápase podlehl Jindřichovu Hradci, to na jeho prvenství již však nemá vůbec žádný vliv


Branky


52. T. Hindy , 65. D. Klapuš , 73. R. Novotný - 4. P. Völfel (p.) , 39. F. Votava , 42. M. Völfel , 67. T. Beránek
0

Ševětín si již v předposledním kole zajistil titul mistra soutěže a poslední zápas již byl spíše jen takovou formalitou. Jindřichův Hradec si nakonec odvezl tři body.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali tříbrankového vedení...

Lepší vstup do utkání zaznamenali hosté z Jindřichova Hradce a hned ve 4. minutě se ujali z pokutového kopu jednobrankového vedení, když jejich útočícího hráče fauloval ve vápně domácí brankář Trnka, 0:1. Takřka po rozehrávce mohli domácí vyrovnat. Na branku hostů se řítil Hindy společně s Radimem Novotným, první jmenovaný se místo přihrávky rozhodl pro střelu, ale nezamířil přesně a akce gólem neskončila. Jindřichohradečtí měli více ze hry, a to především díky svému dobrému pohybu a kombinaci, v čemž domácí poněkud zaostávali. Ve 39. minutě se radovali hosté znovu, když Havlíček nedokázal dostat míč do bezpečí, čehož ke skórování využil Filip Votava, 0:2. Tím však ještě hosté v prvním poločase neskončili. Ve 42. minutě je po centru poslal do tříbrankového trháku Michal Völfel, 0:3. Domácí mohli v samotném závěru snížit, ale Radim Novotný svou gólovku zužitkovat nedokázal.

Drama ve druhém poločase...

Hned v úvodu druhého poločasu domácí zahodili další velmi slibnou šanci, když Havlíček poslal míč hlavou mimo tři tyče. Rovněž na druhé straně Jindřichohradečtí pohrdli čtvrtou brankou a nutno podotknout, že dobrým zákrokem se prezentoval brankář domácích Trnka. V 52. minutě se fanoušci domácího celku přeci jen dočkali, rozradostnil je Hindy, který dokázal proměnit přečíslení tři na jednoho, 1:3. V 65. minutě se domácí dostali zpět do boje o body, když na rozdíl jedné branky snižoval po centru Mohamenda rybičkou Klapuš, 2:3. Nicméně hosté se dokázali vzpamatovat za pět minut dvanáct a v 67. minutě svému soupeři znovu odskočili na rozdíl dvou branek, střelou ze střední vzdálenosti se dokázal prosadit Beránek, 2:4. Následně domácí opět nevyužili další se svým vyložených šancí, tentokrát brankáře Cettla nepřekonal po dobré akci po ose Kupec, Petr Novotný, Radim Novotný poslední jmenovaný. Radim Novotný se přeci jen mezi střelce zapsal, když v 73. minutě rozvlnil síť po centru Hanouska, 3:4. V 84. minutě šli domácí po faulu na unikajícího Novotného do oslabení, červenou kartu viděl Králíček. Svou početní výhodu již však domácí ve zbývajících minutách zápasu využít nedokázali a Hradec si tak domů odvezl tři body. Domácí se se svými fanoušky sice nerozloučili vítězně, ale ti jim to díky postupu do krajského přeboru určitě odpustí.



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Jiří Orlíček (trenér): Do zápasu jsme vstoupili špatně. Ve druhé minutě fauloval mladý brankář Trnka a kopala se penalta 0:1. Hned z protiútoku běžel Hindy s Radimem Novotným na branku soupeře. Hindy řešil přečíslení střelou, ale nedal branku. Soupeř nás přehrával, protože jsme neměli pohyb a mnoho zkažených přihrávek. Ve 39. minutě neuhrál Havlíček míč a soupeř navýšil skóre na 0:2. Za další dvě minuty jsme po centru inkasovali potřetí, 0:3. Do poločasu zahodil Radim Novotný 100% šanci. Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním něco s výsledkem udělat. My jsme nedali šanci, Havlíček hlavou vedle. Soupeř zahodil 100% šanci - dobře zasáhl brankář Trnka. V 51. minutě přečíslení tři na jednoho zakončil Hindy, 1:3. V 64. minutě po centru Mohameda ,,rybičkou" Klapuš snížil, 2:3. Bohužel za dvě minuty se trefil ze střední vzdálenosti soupeř, 2:4. V 67. Minutě po dobré akci - Kupec- Petr Novotný - Radim Novotný zahodil 100% šanci. Po Hanouskově centru se konečně trefil Radim Novotný, 3:4. V 83. minutě běžel Petr Novotný sám na brankáře, byl faulován, hráč J.Hradce dostal červenou kartu. Přímý kop přestřelil Sváta. Poslední zápas se nám moc nepovedl, alespoň jsme ve druhém poločase korigovali výsledek.




Sestavy


SK Ševětín
J. Trnka [-] - M. Hanousek [-] , R. Ludvík [-] , Z. Sváta [-] - L. Kupec [-] , T. Hindy [-] (52. J. Švejda [-] ) , P. Novotný [-] , D. Klapuš [-] (80. L. Novotný [-] ) , P. Mohamed [-] - R. Novotný [-] , J. Havlíček [-]

FK Jindřichův Hradec 1910 B
T. Cettl [-] - P. Völfel [-] , K. Voldán [-] (67. T. Šmíd [-] ) , T. Beránek [-] , M. Völfel [-] , R. Koutný [-] , L. Králíček [-] , J. Chyška [-] , F. Votava [-] , M. Votava [-] , J. Kubinec [-]

ŽK: 4. J. Trnka , 56. P. Novotný , 90. Z. Sváta . ČK: 84. L. Králíček .
Hráči zápasu: R. Novotný , T. Hindy - P. Völfel , T. Beránek , F. Votava .
Místo: Ševětín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Polák Jiří - ČMUCHA Karel, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.