3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec si spravil reputaci a doma porazil Hrdějovice


Branky


0

Jindřichohradečtí mladíci ukázali, že nejsou na šestém místě tabulky náhodou, když si na domácím hřišti dokázali poradit s nepříjemnými Hrdějovicemi.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle...

Jindřichův Hradec z důvodu kolizí zápasů A-týmu a dorostu vůbec nenastoupil k utkání s českobudějovickou Lokomotivou a určitě chtěl tuto kaňku smazat v domácím zápase, ve kterém na svém hřišti přivítal jedenáctku Hrdějovic. Ty v minulém kole podlehly Ševětínu, který si tímto bodovým ziskem zajistil definitivní první místo. Lepší vstup do utkání zaznamenali hosté, kteří se ve 26. minutě ujali zásluhou střelce Filípka jednobrankového vedení, 0:1. Domácí se včas stihli z úvodní branky zápasu oklepat a zanedlouho přispěchali s vyrovnáním. O to se ve 33. minutě postaral Matěj Votava, 1:1. Co se týče gólů, tak to bylo v první pětačtyřicetiminutovce vše, jelikož ani hosté a na druhé straně ani domácí nedokázali své další ofenzivní snažení přetavit v gól, kterým by strhli vedení na svou stranu. Do šaten se tak o poločasové přestávce odcházelo za nerozhodného stavu 1:1 a oba trenéři mohli přemýšlet nad tím, jak na svého soupeře vyzrají v poločase druhém.

Domácí strhli vedení na svou stranu...

Úvod druhého poločasu byl v režii jindřichohradeckých fotbalistů. Ti se v 50. minutě ujali vedení, když se mezi úspěšné střelce utkání zapsal svým gólem na 2:1 Pavel Völfel. Situace se tedy otočila a nyní to byli hosté, kdo musel dotahovat jednobrankové manko. To se jim však nedařilo a jejich útočné snahy končily buď na pozorné domácí obraně nebo v rukavicích brankáře Cettla. Na druhé straně však v 74. minutě udeřili Jindřichohradečtí, jmenovitě Tomáš Beránek, který poslal svůj tým již do dvoubrankového trháku, 3:1. Ve zbývajících minutách zápasu domácí kontrolovali své vedení a hosté se marně snažili o branku, která by je ještě vrátila do zápasu. Tu se jim vstřelit nepodařilo a Jindřichův Hradec si nakonec po zásluze připsal tříbodový zisk.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910 B
T. Cettl [-] - Š. Smejkal [-] (56. J. Kubinec [-] ) , J. Chyška [-] , J. Beneš [-] , L. Stejskal [-] , P. Völfel [-] , M. Völfel [-] , T. Cypra [-] , T. Beránek [-] , V. Císař [-] (76. T. Šmíd [-] ) , M. Votava [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - A. Pražský [-] , T. Balík [-] , M. Kudrle [-] , M. Ridvan [-] , M. Nálevka [-] , M. Vaniš [-] , M. Hazmuka [-] , J. Sázel [-] , Z. Filípek [-] , J. Koutský [-]

ŽK: 78. P. Völfel - 22. J. Sázel , 30. M. Vaniš , 72. M. Kudrle .
Místo: Tyršův st.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Jiří - ŤUPA Michal, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.