P. Fišer 86. (p.)
1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 13:30

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín po osmi zápasech prohrál, jeho přemožitelem je Nová Ves!


Branky


86. P. Fišer (p.) - 56. J. Vlček , 84. M. Hüttner , 90. M. Fischer
0

Parádní osmizápasovou šňůru bez porážky se Velešínu prodloužit nepodařilo, když nad jeho síly byla zachraňující se Nová Ves.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci gólu nedočkali...

V roli favorita byli určitě před začátkem utkání domácí fotbalisté, kteří v jarní části sezóny předváděli spanilou jízdu, když poráželi jednoho svého soupeře za druhým. Něco podobného se od nich očekávalo i v utkání s Novou Vsí. Již od úvodních minut prvního poločasu byl Velešín aktivnějším týmem a držel míč častěji na svých kopačkách. Ale paradoxně možná přemíra snahy svazovala domácím borcům tkaničky, což bylo patrné z některých nepřesností, kterými se sami připravovali o nadějně se rozvíjející akce. I přesto si však domácí dokázali vypracovat několik slibných šancí, které se jim ale, i díky výborně chytajícímu brankáři Nové Vsi Novákovi, proměnit nepodařilo. Hosté rovněž míč za záda domácí jedničky mezi třemi tyčemi Kothánka v prvním poločase dostat nedokázali a první pětačtyřicetiminutovka tedy skončila stejným stavem, jakým začala.

Hosté produktivnější...

I v úvodu druhého poločasu byli aktivnějším týmem domácí, kteří se brzy zásluhou Kukačky a Petra dostali do dalších šancí a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy se Velešín dostane do vedení. O to větší bylo nejspíše překvapení domácích fanoušků, když v 56. minutě otevřeli skóre zápasu hosté, jmenovitě Vlček, 0:1. Na tuto branku se zaskočeným domácím fotbalistům nedařilo gólově odpovědět a v závěru zápasu trestali hosté znovu. V 84. minutě navýšil vedení Nové Vsi na 0:2 Martin Hüttner. Domácí vrátil do hry v 86. minutě z pokutového kopu Fišer, ale hosté neponechali nic náhodě a v minutě 90. rovněž Fischer, ale ten novoveský učinil svou brankou definitivní tečku za utkáním.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): Poslední utkání před domácími fanoušky se nám nepovedlo. Možná přemíra snahy rychle rozhodnout vedla ke křečovitému výkonu s řadou nepřesností. Naše územní převaha postupně vytvářela jednu šanci za druhou, ty však zmařila naše nepřesnost nebo výborně chytající brankař N. Vsi. I druhý poločas začal šancí Kukačky a Petra a zdálo se jen otázkou času, kdy dáme gól. Opak byl pravdou. Hosté se z nenápadné akce ujali vedení a z brejků skórovali. N. Ves má několikaleté zkušenosti se zachraňováním se v posledních kolech a nutno uznat, že podali výborný taktický výkon. Nám tentokrát chyběl rychlejší pohyb, přesnost a hlavně schopnost zakončit vypracované šance.




Sestavy


FC Velešín
J. Kothánek [-] - D. Petr [-] , F. Kukačka [-] (82. T. Semerád [-] ) , P. Fišer [-] , M. Kollár [-] , J. Falc [-] , F. Zimek [-] , T. Jirský [-] , J. Severa [-] , J. Trummer [-] , M. Opekar [-]

FK Nová Ves - Brloh
J. Novák [-] - J. Anderle ml. [-] (86. Z. Sekera [-] ) , R. Chmelař [-] , J. Brych [-] - J. Vejvoda [-] (81. S. Smieško [-] ) , M. Hüttner [-] , J. Anderle st. [-] , J. Vlček [-] , J. Pouzar [-] (67. M. Sekera [-] ) - M. Fischer [-] , M. Ďurica [-]

ŽK: 44. D. Petr - 44. J. Anderle st. , 86. J. Brych .
Místo: Velešín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hanes Tomáš - KŘÍŽ Karel, LOVĚTÍNSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.