2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 10:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice dvakrát dotahovaly vedení Dobré Vody


Branky


0

Dobrá Voda se v posledních kolech ocitla v herním útlumu a výsledkově se jí nedařilo. Tentokrát zajížděla na hřiště Bavorovic, které se pohybují v sestupových vodách a oba týmy si nakonec body rozdělily. Za zmínku také stojí fakt, že v duelu těchto týmů proti sobě nastoupili rovnou dvě bratrské dvojice, a sice bratři Hanouskové a Smejkalové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novotný poslal hosty do vedení...

Oba týmy vstoupily do zápasu poměrně aktivně a hned v úvodních minutách hry bylo na obou stranách k vidění několik slibných gólových příležitostí. Především domácí se mohli brzy ujmout vedení, ale proti byl dobrovodský gólman Růna, který zlikvidoval dvě nebezpečné šance domácích, a to i včetně samostatného úniku jednoho z bavorovických hráčů. 10. minuty byla nejspíše pro hosty prokleté, jelikož vinou zranění muselo dojít hned ke dvojitému střídání. Dobrovodští se tímto faktem však nenechali rozhodit a rovněž se ocitli v gólové příležitosti, když mohl poslat svůj tým do vedení Candra, ale promeškal správný okamžik pro zakončení. Ale ve 27. minutě se hosté přeci jen dočkali, když skóre zápasu otevřel po svém samostatném úniku střelou k tyči Novotný, 0:1. Na tento gól již domácí ve zbývajících minutách prvního poločasu odpovědět nedokázali a spokojenější tedy odcházeli o poločasové přestávce do šaten hosté z Dobré Vody.

Body se nakonec dělily...

Hosté jistě pomýšleli na brzké navýšení svého jednobrankového vedení, což se jim ale nepodařilo. Naopak domácí se prosadit dokázali a v 65. minutě byl stav utkání zásluhou Hadače opět vyrovnaný, 1:1. Netrvalo to však příliš dlouho a dobrovodští si vzali své ztracené vedení zpět, když se po přihrávce Drába parádní střelou zpoza vápna prosadil hostující kapitán Hanousek, 1:2. Domácí však neskládali předčasně zbraně a bojovali, což se jim nakonec také vyplatilo. V 82. minutě Babka podruhé srovnal stav zápasu, 2:2. Ve zbývajícím čase měli oba týmy ještě několik dobrých příležitostí ke strhnutí vedení na svou stranu, ale všechny zůstaly nevyužity. Nejblíže k tomu byli domácí těsně před koncem utkání, když míč takřka z hranice brankové čáry vyhlavičkoval hostující Hanousek a zachránil tak svůj tým od porážky.



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): V klíčovém utkání o záchranu jsme brzy prohrávali, když se Dobrá Voda ujala vedení. Nám se podařilo srovnat. Měli jsme převahu a několik gólových příležitostí, například když Koranda běžel sám, ale trefil pouze brankáře Růnu. Ve druhém poločase utkání gradovalo tím, že hosté se opět krásnou střelou dostali do vedení a nám se v závěru horko těžko podařilo vyrovnat na 2:2. Poté jsme měli ještě několik trestňáků kolem šestnáctky a nějaké gólové šance, ale kýžený vítězný třetí gól se nám vstřelit nepodařilo, takže jsme doma ztratili dva body.

SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek (kapitán): Sice jsme dvakrát vedli, ale domácí dokázali vždy vyrovnat. Hlavně v prvním poločase nás podržel skvělými zákroky brankář Růna. Na levé straně zálohy odehrál dobrý zápas Novotný, který vstřelil první branku, a konečně jsme pro něho tedy našli post, který mu opravdu sedí. Zápas odmakali všichni hráči, za což jim chci poděkovat, takhle by to mělo vypadat. Kdo odehraje poslední zápas zatím nevím, zranili se nám další dva hráči, a to už nás i tak bylo jako šafránu.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - D. Koláček [-] , P. Hadač [-] , T. Koranda [-] , R. Hanousek [-] - J. Trnka [-] , D. Novák [-] , T. Kučera [-] , F. Šimek [-] (60. J. Smejkal [-] ) - P. Babka [-] - J. Kefurt [-]

SK Dobrá Voda
T. Růna [-] - J. Hanousek [-] , J. Baštář [-] (24. P. Smejkal [-] ) , P. Šteyer [-] (34. P. Pajerský [-] ) , R. Hanzal [-] , P. Choboda [-] , J. Dráb [-] , J. Lašák [-] , C. Novotný [-] , R. Candra [-] , J. Peleška [-]

ŽK: 54. D. Novák , 66. D. Koláček , 75. R. Hanousek - 55. J. Dráb , 83. T. Růna , 83. J. Hanousek , 88. P. Pajerský . ČK: J. Peleška .
Místo: Bavorovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Čmucha Karel - VOTAVA Pavel, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.