Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní vybojovalo velmi důležité tři body a hlásí záchranu v soutěži!


0

Větřní počítá každý bod, který je posune dále od sestupových příček. V minulém kole se mu podařilo vybojovat remízu v derby s Kaplicí a tentokrát vyválčilo velmi důležité tři body s rezervou Roudného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle...

Lepší vstup do utkání určitě zaznamenali hosté z Roudného, kteří se hned ve 2. minutě ujali parádní střelou do šibenice vedení 0:1. Úspěšným střelcem se stal Bartizal. Domácí se nemohli delší dobu dostat do hry a zhruba prvních pětadvacet minut kontrolovali hru hosté. Poté se však probudilo i Větřní a začalo předvádět dobrý kombinační fotbal, který vyústil v krásné dvě střely Gutheise, které však rozezvučely pouze tyč Korandovy svatyně. Následně se přeci jen domácí dočkali vyrovnání, když se ve 38. minutě po pěkné kombinační akci prosadil Cifreund, 1:1. Ještě v samotném závěru prvního poločasu mohli domácí strhnout vedení na svou stranu, když po přihrávce Gutheise postupoval sám na brankáře Weinhard, ale tomu se míč do sítě dostat nepodařilo. Poločas tedy skončil 1:1.

Větřní podruhé vyrovnalo a poté zápas definitivně rozhodlo...

Úvod druhého poločasu připomínal svým scénářem půli první. Opět to byli hosté, kdo začal aktivněji a ujali se podruhé v zápase vedení a i druhý gól byl velmi podobný. V 60. minutě vymetl pavučiny v šibenici Pavelkovy brány Matoušek, 1:2. Tento gól domácí znovu vyburcoval k většímu nasazení, které vyústilo v nastřelení tyče a břevna, což mělo na svědomí velmi nebezpečné duo Weinhard, Gutheis. Větřní se podařilo brzy vyrovnat, když se v 63. minutě střelecky probudil právě kanonýr Weinhard. Tomu předložil po své akci míč na hranici vápna Ginzel, Weinhard se kličkou zbavil protihráče a střelou k tyči do protipohybu brankáře srovnal stav utkání na 2:2. V 67. minutě strhli domácí vedení na svou stranu, když přihrávku Weinharda zužitkoval Dychtl, 3:2. V 76. minutě udeřili domácí počtvrté, podruhé se mezi střelce zapsal Cifreund, 4:2. Na konečných 5:2 uzavřel skóre zápasu Gutheis, který tak zároveň zaznamenal svou první branku v dresu Větřní. Po závěrečném hvizdu mohli v táboře domácích propuknout oslavy záchrany v soutěži!



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Po dopoledních výsledcích jsme věděli, že pokud zápas s Roudným zvládneme, máme definitivní jistotu záchrany, ale jak to tak bývá, ten poslední krok je někdy ten nejtěžší. Do zápasu jsme vstoupili špatně, hned po první střele na branku ve 2. minutě jsme prohrávali, když soupeř vymetl pavučinu, 0:1. Zhruba do 25. minuty jsme byly jako ochrnutí. V polovině poločasu jsme ale začali hrát kombinačně i my a byly s toho dvě krásné střely Gutheise, které ale bohužel skončily na tyči. Po pěkné kombinaci jsme Cifreundem vyrovnali do prázdné branky. Po vyrovnání jsme byly lepším týmem a ve 45. minutě jsem šel po přihrávce od Gutheise sám na brankáře, ale bohužel poslední dobou jsem jako střelec totálně mimo a samozřejmě jsem netrefil! I ve druhém poločase jsme chtěli být stále aktivní, ale soupeř se po rohovém kopu a následné střele do šibenice opět ujal vedení. Poté jsem nastřelil tyč a Gutheis břevno. Následně se nám podařilo vyrovnat, když jsem dal gól po akci Ginzela, který mi míč přistrčil na vápně, já udělal kličku soupeři a střelou k tyči do protipohybu brankáře vyrovnal. Poté jsme dali branku na 3:2, když se po mé přihrávce trefil Dychtl. Za chvíli se nám podařilo vstřelit gól na 4:2. Poté svým prvním gólem ve svém novém působišti zvyšoval Gutheis již na 5:2 a mohla se začít slavit záchrana. Celkově byla sezóna hodně náročná a jsme rádi, že jsme to zvládli. Dvakrát jsme prohrávali a dokázali se zvednout, ukázal se charakter týmu, jen kdyby to tak bylo pořád a ne jen, když nám teče do bot. Celkově jsme rádi, že po všech možných spekulacích se odehrálo toto kolo v duchu fair play od všech týmů a rozdali jsme si to všichni jen po sportovní stránce. V posledním kole to bude ještě zajímavé, tak doufám, že se vše odehraje tak, jak má a zachrání se ten nejlepší.

TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Do utkání jsme vstoupili aktivně a krásnou střelou do šibenice jsme šli do vedení. I nadále jsme byli více na míči a hráli jsme velmi dobře, následně jsme měli další šance, bohužel ani 100% jsme nevyužili a domácí nás do půle potrestali a srovnali stav. Naši branku ohrozili ještě dvakrát z dálky, kdy trefili tyč a břevno. Po přestávce jsme zase začali lépe, než domácí a ujali jsme se vedení neméně povedenou střelou, jakou byla ta první. Za stavu 2:1 jsme měli obrovskou šanci, když jsme z penalty překopli prázdnou bránu a místo toho, aby to bylo 3:1, domácí podruhé srovnali a my bohužel úplně odpadli. Od této chvíli nás domácí začali přehrávat, musím konstatovat, že ve Větřní je to o jedno hráči a toho pokud neuhlídáte, tak máte malou šanci na úspěch. Z pěti domácích gólů byl u čtyř a pátý jsme dostali do šibenice střelou za vápnem. Utkání jsme nezvládli výsledkově a doufám, že příští týden se rozloučíme se sezónou vítězstvím.



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , O. Dvořáček [-] , J. Skok [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , P. Sikuta [-] , J. Sukdolák [-] , J. Cifreund [-] (90. L. Turek [-] ) , M. Pils [-] , M. Dychtl [-] (68. J. Dušek [-] )

TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - M. Bartizal [-] , D. Rottenborn [-] (59. P. Fux [-] ) , M. Vlk [-] (46. J. Matoušek [-] ) , M. Strapáč [-] (46. F. Šantrůček [-] ) , F. Matoušek [-] , F. Král [-] , A. Trejbal [-] (33. M. Otepka [-] ) , J. Vopelka [-] , T. Troup [-] , F. Řehák [-]

ŽK: 79. Z. Ginzel - 55. F. Matoušek , 81. M. Bartizal .
Místo: Větřní. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Přibyl Jan - VOTAVA Pavel, ČMUCHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.