Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o třetí místo ovládl Velešín!


Branky


0

Víkendové kolo proti sobě tentokrát svedlo týmy na třetím a čtvrtém místě, kterými jsou Velešín a Dobrá Voda. Více ze hry měli hosté a po zásluze si připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otevřeli skóre...

Gólový vstup do utkání zaznamenali hned v úvodu prvního poločasu domácí, které poslal ve 4. minutě do vedení Zavřel, když si s jeho střelou zpoza vápna nedokázal hostující brankář Kothánek poradit, 1:0. Téměř v zápětí mohli jít domácí do dvoubrankového vedení, ale míč se jim do takřka prázdné branky dostat nepodařilo a začali úřadovat hosté. Velešín převzal otěže zápasu do svých rukou a začal diktovat tempo hry. Ve 12. minutě srovnal misky vah svou brankou Fišer, 1:1 a ve 21. minutě strhl vedení na stranu hostí Kollár. Hosté mohli své vedení v průběhu prvního poločasu ještě několikrát navýšit, ale ani jednu z šancí, které si vypracovali, se jim využít nepodařilo a do šaten tak odcházeli s těsným jednobrankovým vedením.  

Dobrá Voda v závěru pouze korigovala...

Z úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky bylo patrné, že hosté z Velešína nechtějí ponechat nic náhodě a zápas hodlají definitivně ovládnout. V 51. minutě přidal svou druhou branku v utkání Fišer a Dobrá Voda tak již musela dohánět dvougólové manko, 1:3. Zanedlouho poté se rovněž podruhé prosadil i hostující Kollár a poslal tak Velešín do vedení 1:4. Vedení hostujícího celku mohlo být daleko vyšší, ale fotbalisté Velešína pálili jednu šanci za druhou a další góly se jim přidat nedařilo. Pro domácí již bylo tříbrankové manko příliš, ale v samotném závěru se jim podařilo alespoň korigovat stav utkání na konečných 2:4, když se o snížení postaral střelec Hanzal. Velešín si tak připsal důležité tři body a upevnil si svou pozici na třetí příčce tabulky. Navíc se jednalo již o osmý zápas v řadě, ve kterém Velešín nepoznal hořkost porážky, což je opravdu parádní série!

 



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek (kapitán): Velešín je nejfotbalovějším týmem celé soutěže a vyhrál zcela zaslouženě. Vedli jsme sice 1:0 a hned v zápětí jsme mohli přidat druhý gól, ovšem netrefili jsme v podstatě prázdnou branku. Poté úřadoval už jen soupeř. Nám se povedlo kosmeticky upravit výsledek až pět minut před koncem. Góly jsme dostali po naších tradičních chybách. Dvakrát jsme dokázali inkasovat po autovém vhazování, jeden gól z nepochopitelné hlouposti u soupeřova rohového praporku! A jednou se pěkně trefil z přímáku Kollár, když chytře obstřelil zeď. Další gólové příležitosti soupeře zlikvidoval spolehlivý brankář Pauer nebo je zblokovala obrana a asi třikrát přestřelil branku Kollár. Chtěl bych znovu poděkovat klukům z béčka za účast, bez nich by nás bylo osm.

FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): Hrálo se již jen o lepší umístnění v tabulce a tomu odpovídala i hra. Oba týmy se snažily o ůtočný fotbal. Šancí jsme měli nepočítaně. Po zápase střelec dvou gólů Kollar řekl: ,,Kdybych dal dnes všechny šance mohl jsem být ještě králem střelců.“ To myslím, hovoří za vše.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - C. Novotný [-] , O. Zavřel [-] (20. P. Hoffmann [-] ) , J. Hanousek [-] , R. Candra [-] , J. Baštář [-] , R. Hanzal [-] , J. Šulista [-] (69. O. Jirák [-] ) , J. Dráb [-] , J. Lašák [-] , T. Bartoš [-]

FC Velešín
J. Kothánek [-] - J. Severa [-] , D. Petr [-] (80. M. Kysela [-] ) , F. Kukačka [-] , F. Zimek [-] , J. Trummer [-] , J. Falc [-] , P. Fišer [-] , J. Šváb [-] (67. R. Soukup [-] ) , T. Jirský [-] , M. Kollár [-]

ŽK: 52. J. Šulista - 60. P. Fišer , 88. T. Jirský .
Místo: D.Voda. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mráz Roman - ŠIMŠÍK Jan, DVOŘÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.