Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák přestřílel Novou Ves


Branky


0

Nová Ves v tomto kole přivítala na svém hřišti českobudějovické Čtyři Dvory. Po vydatném dešti nebyla hrací plocha zrovna v ideálním stavu, ale i přesto se diváci dočkali celkem osmi gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení, hosté do poločasu vyrovnali...

Utkání začaly oba týmy aktivně, ale do první vážné šance se dostali domácí, když se po narážečce před šestnáctkou ocitl tváří v tvář hostujícímu brankáři jeden z novoveských útočníků, gólman Souhrada se však vytáhl svým parádním zákrokem a stoprocentní šanci domácích zmařil. Následně se mohlo měnit skóre na druhé straně, když pronikl z pravé strany do vápna domácích Maruška, ale místo přihrávky po zemi volil centr vzduchem, na který ani jeden z jeho nabíhajících spoluhráčů nedosáhl a míč skončil v zámezí. Domácí hrozili především dlouhými nakopávanými balóny do šestnáctky. Po jednom z nich musel opět zasahovat Souhrada, který vyrážel tvrdý projektil na rohový kop. Hra se přelévala ze strany na stranu a s další akcí přispěchali hosté, když Staněk poslal míč do lajny na Valtu, ten z první našel přihrávkou do vápna Příhodu, jehož střelu z hranice pokutového kopu zlikvidoval brankář Poula. Ve 33. minutě utkání se skóre měnilo poprvé. Po závaru ve vápně hostů se k míči dostal Fischer, následoval nadýchaný centr na hlavu Vlčka, který rozradostnil domácí fanoušky, 1:0. S tímto stavem utkání se hosté nehodlali smířit a ještě více se vrhli do útoku. Jejich ofenzivní snažení několikrát zastavil zdvižený praporek pomezního rozhodčího, ale ve 39. minutě si již čtyřdvorští fotbalisté vše pohlídali a po kombinaci mezi Janečkem a Příhodou zakončoval druhý jmenovaný do zcela odkryté branky, 1:1. Ve zbývajících minutách prvního poločasu se již skóre neměnilo a do šaten se tak o poločasové přestávce odcházelo za nerozhodného stavu.

Čtyrák strhl zápas na svou stranu hned v úvodu druhé půle...

Úvod druhého poločasu byl v režii hostujícího celku, který se velmi brzy ujal vedení. Ve 47. minutě rozehrál míč do lajny z pozice stopera Klíma, následně našel Staněk přihrávkou mezi obránce nabíhajícího Valtu, ten postupoval sám na brankáře, těsně před ním ještě míč posunul na zcela osamoceného Příhodu, který již neměl problém uklidit míč do prázdné branky, 1:2. V 53. minutě byl po odvážném průniku mezi tři obránce faulován před šestnáctkou domácích Maruška, k exekuci přímého kopu z dobré palebné vzdálenosti se postavil Staněk a technickou střelou k pravé tyči nedal gólmanovi Poulovi sebemenší šanci, 1:3. Gólový úvod druhého poločasu uzavřeli hosté v 59. minutě, kdy rozehrál Valta roh na krátko na Janečka, jeho střelu z hranice velkého vápna ještě stačil zblokovat jeden z domácích obránců, míč se však vrátil zpět na kopačky Janečka a ten se již z dorážky nemýlil a uklidil míč k levé tyči, 1:4. Domácí se s nepříznivým stavem utkání snažili něco udělat a v 66. minutě se dočkali snížení na 2:4, když tečovanou střelou z hranice penaltového puntíku překonal brankáře hostí Pouzar. Oba týmy si vypracovali ještě několik slibných příležitostí ke skórování. Domácí hrozili ze standardních situací v blízkosti pokutového území soupeře a hosté podnikali rychlé protiútoky, po jednom z nich pálil Maruška těsně vedle a Staněk dvakrát orazítkoval břevno. V 88. minutě se hosté radovali popáté. Centr z pravé strany prodloužil hlavou za sebe Příhoda na zcela osamoceného Janečka, který z první uklidil míč za záda domácího brankáře, 2:5. Domácím se podařilo také přidat ještě jednu branku, když v 90. minutě korigoval stav utkání na konečných 3:5 z pohledu hostů Ďurica. Gólový náskok, který si hosté vytvořili v úvodu druhé půle, se domácím dotáhnout nepodařilo a Čtyrák si tak na své konto připsal další tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Řekl bych, že naše vítězství bylo zcela zasloužené. Byl to boj na malém hřišti a podmáčeném terénu. Sice jsme prohrávali 1:0, ale po vyrovnání a ve druhém poločase po obratu skóre až na 1:4 jsme byli lepší a hrozili jsme z poměrně rychlých brejků a dařilo se nám i v koncovce. V závěru jsme si zápas malinko zkomplikovali, ale po slušném výkonu celého mužstva určitě zasloužené vítězství.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - R. Chmelař [-] (79. J. Brych [-] ) , J. Anderle ml. [-] , M. Fober [-] - J. Vlček [-] , M. Sekera [-] (59. J. Pouzar [-] ) , J. Vejvoda [-] , M. Hüttner [-] , J. Anderle st. [-] - M. Ďurica [-] , M. Fischer [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
J. Souhrada [-] - Z. Kuna [-] , M. Staněk [-] , P. Váňa [-] , T. Valta [-] , J. Příhoda [-] , D. Maruška [-] (88. Z. Kuna [-] ) , P. Janeček [-] , V. Tlachač [-] , V. Slepička [-] (86. M. Matušek [-] ) , M. Klíma [-]

ŽK: 13. J. Anderle st. , 13. J. Vlček , 19. M. Fober , 71. J. Vejvoda , 77. J. Pouzar - 17. M. Staněk , 61. T. Valta .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - HAVLÍK Martin, HAVLÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.