Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 14:30

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia nadělovala u Vajgaru


Branky


0

Na výborně připraveném pažitu jindřichohradeckého hřiště byl k vidění souboj dvou týmů, které se snaží hrát pohledný kombinační fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svůj tlak z úvodu v gól přetavit nedokázali...

Aktivněji vstoupili do utkání domácí, kteří si hned ve 4. minutě vypracovali výhodu nepřímého kopu v šestnáctce hostů, jelikož došlo k nedorozumění mezi slávistickým brankářem a stoperem. Do následného střeleckého pokusu Beneše se ale stihl vložit Kladenský a nebezpečí pro hosty taky bylo zažehnáno. Nápor domácích však pokračoval a zhruba kolem 10. minuty jindřichohradečtí fotbalisté svého soupeře zatlačili až na vlastní vápno, přišla přihrávka za obranu a nebezpečné zakončení k tyči, proti však byl hostující brankář Wolf, který bravurním zákrokem vytěsnil míč na roh. Poté co hosté přečkali úvodní nápor svého soupeře, začali se i oni dostávat stále více do hry. V 17. minutě poslal Slípka svou přihrávkou do úniku Wejskraba, jehož zakončení orazítkovalo po zákroku gólmana Cettla břevno a Kindermann z následné dorážky také míč do sítě dostat nedokázal. V 19. minutě se po přihrávce Kladenského dostal ke střele Wejskrab, ale z dobré pozice minul. Vzápětí Kindermann připravil šanci Kladenskému, ten však také mířil mimo tři tyče. Ve 25. minutě se po dobrém zpracování dostal do úniku hostující Pauch, následoval prudký projektil z jeho levé kopačky, který si však také cestu do sítě nenašel. Ve 37. minutě se přeci jen hosté dočkali. Po ukázkové akci po ose Wegenkittl, Kladenský a Slípka rozvlnil síť z úrovně penalty nekompromisně Petr Kindermann, 0:1 pro hosty. Domácí už ve zbývajících minutách prvního poločasu na branku hostů odpovědět nedokázali a do šaten tak odcházela Slavia s jednobrankovým vedením.

Slavia neponechala nic náhodě...

V první desetiminutovce druhého poločasu dostali domácí, tak jako v poločase prvním, svého soupeře pod tlak, ale bez výraznější šance na vyrovnání. Poté převzali otěže zápasu do svých rukou hosté z Českých Budějovic a definitivně rozhodli o osudu utkání. V 54. minutě zvyšoval Wejskrab po přihrávce Kindermanna obstřelem brankáře na 0:2 z pohledu hostů. Za necelé 3. minuty byl ve vápně po přihrávce Slípky faulován střelec druhé branky Wejskrab a nařízený pokutový kop proměnil tradiční exekutor ve slávistickém dresu Slípka, 0:3. V 61. minutě dobrým napadáním obral Kindermann o míč obránce Jindřichova Hradce a následnou křížnou střelou k tyči rozjásal své spoluhráče počtvrté, 0:4. V 64. minutě podnikl útočný výpad z obrany hostující Vršitý, posunul míč doprava na Wejskraba, následoval centr na Slípku, který si míč zpracoval a technickou střelou nedal brankáři Cettlovi šanci, 0:5. Ve zbývajících minutách utkání měl míč častěji na svých kopačkách Jindřichův Hradec, domácí se dostali i k několika střelám ze střední vzdálenosti a zahrávali několik rohových kopů, ale přes pozornou hostující obranu se domácí prosadit nedokázali. Hosté mohli své vedení v závěru zápasu ještě navýšit, když se po standardní situaci domácích zmocnil míče Pauch a postupoval takřka přes celé hřiště sám na brankáře, ale jeho zakončení postrádalo přesnost. Poté ještě utekl Mareš, ale jeho střelu v hranice velkého vápna vyrazil Cettl na roh. Poslední šanci měl hostující Šanda, ke kterému se míč dostal po Slípkově přímém kopu, ale ani on už míč do sítě dostat nedokázal. To však Slavii mrzet nemuselo, protože si z Jindřichova Hradce odvezla všechny tři body za vysoké vítězství 0:5.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Na parádním place se hrál kvalitní fotbal. Výsledek ne úplně odpovídá dění na hřišti, především první půle byla zcela vyrovnaná, vytvořili jsme si však více šancí a jednu proměnili. Druhý poločas nám vyšel střelecky, během deseti minut jsme dali čtyři góly a rozhodli tak celý zápas.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910 B
T. Cettl [-] - P. Völfel [-] , K. Voldán [-] , J. Zaal [-] , M. Völfel [-] , J. Beneš [-] , L. Králíček [-] (75. J. Beneda [-] ) , Š. Smejkal [-] (64. T. Šmíd [-] ) , J. Sláma [-] (71. J. Chyška [-] ) , M. Votava [-] , J. Kubinec [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] (71. D. Mareš [-] ) , D. Strobl [-] , P. Kindermann [-] (75. L. Kolárik [-] ) , T. Dvořák [-] , P. Kladenský [-] (51. P. Mizera [-] ) , O. Kindermann [-] (66. O. Šanda [-] ) , F. Pauch [-] (78. J. Vranovský [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , T. Wejskrab [-]

ŽK: 55. T. Cettl - 73. O. Šanda .
Hráči zápasu: O. Kindermann , P. Kindermann .
Místo: Tyršův st.. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Polák Jiří - ČMUCHA Karel, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.