Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 13:30

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hokejový výsledek Ledenic s Novou Vsí


Branky


0

Zápas posledního s předposledním byl na programu 23. kola. Pro oba týmy velmi důležité utkání v bojích o záchranu vítěze nepoznalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jednom gólu na každé straně...

Oba dnešní soupeři dokázali v minulém kole bodovat naplno, když Ledenice pro mnohé překvapivě udolaly Dobrou Vodu v poměru 2:4 a na druhé straně Nová Ves si na domácím hřišti vyšlápla na nebezpečný Jindřichův Hradec, který porazila 4:1. Dnes se hrálo doslova o šest bodů, jelikož oba týmy okupují nepříjemné poslední a předposlední místo tabulky. V úvodních minutách zápasu se soupeři spíše oťukávali a diváci si na první gól museli počkat. Dočkali se ve 30. minutě, kdy skóre utkání otevřel svou trefou novoveský střelec Ďurica a poslal tak hosty do jednobrankového vedení. Zhruba za 13. minut přispěchali domácí s odpovědí v podobě vyrovnání, o které se postaral ve 43. minutě Hrubý. Tento stav na ukazateli skóre již vydržel až do poločasové přestávky.

Oba brankáři museli lovit míč ze sítě ještě čtyřikrát...

Závěr prvního poločasu možná trochu naznačil, jak bude pokračovat půle druhá. Hned ve 46. minutě strhl vedení opět na stranu domácích Michner, 2:1. Za čtyři minuty již vedly Ledenice rozdílem dvou branek, když se v 50. minutě prosadil domácí špílmachr Kadlec, 3:1. S tímto stavem utkání se však hosté nehodlali smířit a během osmi minut bylo znovu vyrovnáno. V 53. minutě nejprve snižoval na 3:2 Ďurica, který tak zaznamenal již svůj druhý gól v zápase a v 58. minutě srovnal misky vah Hüttner, 3:3. Následovala však další silná desetiminutovka v podání domácích. V 66. minutě získal vedení zpět pro svůj tým Bez a v 69. minutě zvyšoval na 5:3 útočník Winkler. To však stále nebylo konečné skóre a diváci si museli chvílemi připadat jako na horské dráze. V 81. minutě totiž dokázal na rozdíl jediné branky snížit druhý dvougólový střelec Hüttner a v 89. minutě znovu hosté dosáhli na vyrovnání, tentokrát zásluhou Fischera, 5:5. Následoval už jen závěrečný hvizd hlavního sudího zápasu a obě mužstva si tedy nakonec body rozdělila. Smutnějším týmem byli nakonec možná domácí, kteří dvakrát přišli o dvoubrankové vedení.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér): To, co jsme nahráli na Dobré Vodě, jsme dnes ztratili. Dostali jsme doma pět gólů a neproměňovali šance, to nás stojí body. Dnes jsme byli v obraně bez důrazu a nějaké větší aktivity a na to jsme dopláceli.




Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - L. Winkler [-] , M. Kadlec [-] , T. Hrubý [-] (46. M. Volf [-] ) , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] (86. M. Kožant [-] ) , M. Kopáček [-] , D. Fyrbach [-] , M. Michner [-]

FK Nová Ves - Brloh
J. Novák [-] - J. Brych [-] , M. Fober [-] , J. Anderle ml. [-] - J. Postl [-] (69. J. Anderle st. [-] ) , J. Vlček [-] (81. M. Sekera [-] ) , J. Pouzar [-] (63. J. Vejvoda [-] ) , S. Smieško [-] , M. Hüttner [-] - M. Ďurica [-] , M. Fischer [-] -

ŽK: 87. F. Mičan - 65. M. Fober , 74. J. Brych .
Hráči zápasu: M. Kadlec - M. Hüttner , M. Ďurica .
Místo: Ledenice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hanes Tomáš - WEIDENTHALEROVÁ Hana, PÍCHA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.