1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:15

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda na Čtyrák nestačila


Branky


0

V sobotním dopoledni přivítaly SK Čtyři Dvory na svém „El Sídlisku", jak místní přezdívají svůj fotbalový areál, Dobrou Vodu, která ještě před nedávnem okupovala první příčku tabulky. Po sérii porážek však dobrovodští fotbalisté o své prvenství přišli a bodovat se jim nepodařilo ani tentokrát.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli velmi brzy do vedení, poté zahodili ještě několik šancí...

Lepší vstup do utkání zaznamenali domácí, kteří šli hned v 5. minutě prvního poločasu po rychlém protiútoku do jednobrankového vedení. Celou akci odstartoval Milan Staněk svým přesným centrem do šestnáctky na nabíhajícího Příhodu, ten pohotově hlavou posunul míč na Marušku, který ve skluzu trefil tyč hostující branky, k odraženému míči se na hranici velkého vápna dostal jako první Janeček, zbavil se dotírajícího obránce a parádní střelou pod břevno otevřel skóre zápasu, 1:0 pro domácí. Zhruba v 11. minutě zahrozili i hosté, když napřáhl k nebezpečné střele ze vzdálenosti zhruba dvaceti metrů Novotný, s jeho pokusem si však poradil domácí brankář Vosejpka. Ve 22. minutě se dostal po centru do vápna k hlavičce jeden z hráčů Dobré Vody, ale mířil mimo tři tyče. Novotný byl střelecky při chuti a ve 25. minutě pálil znovu z větší vzdálenosti, tentokrát však jeho projektilu chyběla přesnost. Ve 26. minutě se mohli domácí radovat z druhé branky, když Staněk posunul míč na Salvu, ten perfektně vysunul po lajně nabíhajícího Slepičku, který přesnou přihrávkou na hranici penalty našel Marušku, toho však zradilo zakončení a ve vyložené šanci poslal míč vysoko nad. Zanedlouho přispěchali domácí s další pěknou kombinační akcí, kterou svým výkopem založil brankář Vosejpka, míč sklepl Maruška parádně patou doleva na Valtu, ten posunul na Staňka, který byl faulován a následoval přímý kop z dobré palebné pozice. Ten si vzal na starost tradiční exekutor ve čtyráckém dresu Staněk, střela mu však vůbec nesedla a míč skončil opět vysoko nad. Domácí měli o něco více ze hry, což potvrdila i další jejich akce po ose Staněk - Maruška, kdy druhý jmenovaný zakončoval z velkého úhlu jen do gólmana. Ve 38. minutě dostali výhodu přímého kopu z levého rohu velkého vápna hosté, nebezpečný centr Novotného však pouze proletěl malým vápnem bez dalšího zásahu některého z hráčů hostí. Ve 40. minutě se do další velké šance dostal domácí Maruška, který se dokázal výborně uvolnit na polovině hřiště, odkud postupoval sám na brankáře Dobré Vody, ten ho však svým dobrým zákrokem vychytal a míč vyrazil na roh. V poslední minutě prvního poločasu přispěchali domácí po rohovém kopu hostů s rychlým protiútokem, ale se střelou Klímy si poradil brankář Pauer.

Čtyrák podžel brankář Vosejpka...

Druhý poločas začal z obou stran opatrně a do první větší šance se v 56. minutě dostali domácí, kdy Staněk vybídl svou přihrávkou do lajny Janečka, ten se uvolnil kolem obránce a zpětnou přihrávkou našel za hranicí šestnáctky Tlachače, jeho střelu však ukryl ve svých rukavicích hostující brankář Pauer. V 65. minutě podnikli domácí další útoční výpad, když Maruška přesprintoval svého protivníka, přihrávkou našel Janečka, který pálil z úhlu mimo. V 67. minutě zmařil šanci hostujícího celku dobře chytající Vosejpka. V 77. minutě se pohotově uvolnil u postranní čáry Novotný, zpětnou přihrávkou našel na hranici malého vápna nabíhajícího kapitána Hanouska, do jeho střely se obětavě vložil Salva a zmařil tak velkou šanci hostů na vyrovnání. V 80. minutě prošel středem hřiště Staněk, posunul míč na Příhodu, ten se odhodlal ke střele levačkou, tu stačili hostující obránci zblokovat, k míči se dostal čtyřdvorský Sedlic a s jeho následným střeleckým pokusem si poradil brankář Pauer. V 86. minutě se po závaru před domácí šestnáctkou dostal míč ke kopačkám jednoho z hostujících hráčů, který vyslal směrem na bránu nebezpečnou tvrdou střelu, ale brankář Vosejpka vytáhl z rukávu ligový zákrok a tento projektil zlikvidoval. V 90. minutě vyslal na druhé straně pěknou střelu Staněk, ale Pauer byl připraven.

 

Spoluautor reportáže: Lukáš Hornych



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): V prvním poločase jsme byli lepším týmem a mohli jsme dát minimálně tři góly, podařilo se nám však proměnit jen jednu z našich šancí. Ve druhém poločase jsme se snažili kontrolovat hru a přidat gólovou pojistku, to se nám však nedařilo a soupeř několikrát zahrozil. Nakonec se nám podařilo udržet vedení až do konce zápasu a po dobrém výkonu si připsat tři body.

SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek (kapitán): V týdnu u nás došlo k dalším změnám, takže proti Čtyráku jsem nastupoval jako hrající trenér. Jak zpívá Petra Janů "moje malá premiéra", byla špatná, protože jsme nedokázali bodovat. Dostali jsme rychlý gól po naší klasické chybě. Domácí byli určitě fotbalovějším týmem a dokázali si vytvořit i více gólových příležitostí. Nás hodně podržel brankář Jarda Pauer. Ke konci zápasu jsme mohli domácí za neproměňování šancí potrestat vyrovnávací brankou, ale nebylo nám přáno. S převážnou většinou mančaftu jsem byl, co se týče nasazení spokojený. Naopak mě mrzí, že jsme nedokázali ubránit střed hřiště a domácí Staněk si v podstatě dělal, co se mu zlíbilo. Chtěl bych poděkovat třem klukům z béčka, že nám přišli pomoct. Všichni se zapojili do hry, tak snad jsou také spokojení.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice
R. Vosejpka [-] - M. Staněk [-] , P. Váňa [-] , T. Valta [-] , J. Příhoda [-] (89. Z. Svoboda [-] ) , D. Maruška [-] , P. Janeček [-] , P. Salva [-] , V. Tlachač [-] , V. Slepička [-] (72. M. Sedlic [-] ) , M. Klíma [-]

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - C. Novotný [-] , J. Hanousek [-] , T. Bartoš [-] (85. O. Jirák [-] ) , J. Baštář [-] , J. Peleška [-] , R. Hanzal [-] , P. Sedlic [-] (67. J. Marek [-] ) , J. Dráb [-] , J. Lašák [-] (80. P. Hoffmann [-] ) , P. Šteyer [-]

ŽK: 80. J. Hanousek .
Místo: Čt.Dvory. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - KŘÍŽ Karel, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.