Nová Ves si odvezla z Hrdějovic bod


Branky


0

Hrdějovice v minulém kole dokázaly obrat o všechny body Dobrou Vodu. Tentokrát je čekal soupeř z opačného pólu tabulky, když na svém hřišti přivítaly Novou Ves.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejdříve dotahovali domácí, poté hosté...

Hrdějovičtí určitě chtěli v domácím prostředí potvrdit velmi cenné body, které si přivezli od jednoho z favoritů soutěže z Dobré Vody. Nová Ves však znovu ukázala, že nerozdává body jen tak na potkání. To se potvrdilo hned v 21. minutě zápasu, kdy otevřel skóre svou trefou hostující Ďurica a poslal tak svůj tým do jednobrankového vedení, 0:1 pro hosty. Domácí však na svou odpověď nenechali dlouho čekat a za pár minut přispěchali s vyrovnáním. Ve 23. minutě se o něj postaral Netočný, 1:1. Tím však první pětačtyřicetiminutovka ani zdaleka nekončila. Ve 28. minutě strhl vedení na stranu domácích hrdějovický střelec Tomka, 2:1 pro domácí. S tímto stavem se však hosté nehodlali smířit a ve 33. minutě dokázali gólově odpovědět. Po druhé v zápase se na střeleckou listinu zapsal kanonýr Ďurica. Tím přestřelka v prvním poločase skončila a do šaten se odcházelo za nerozhodného stavu.

Skóre už se neměnilo...

První poločas byl na góly opravdu bohatý a mnozí diváci, kteří zavítali v sobotním odpoledni na hrdějovické hřiště, možná očekávali, že kanonáda bude pokračovat i po poločasové přestávce. Opak však byl pravdou. Po změně stran už gól k vidění bohužel nebyl ani na jedné straně hřiště, za to se však červenalo. Předčasně do sprch musel domácí gólman Spěvák, který viděl od hlavního arbitra zápasu červenou kartu v 67. minutě. I přes tuto značnou komplikaci však domácí svému soupeři skórovat nedovolili a utkání tak skončilo remízovým stavem 2:2, který se zrodil již v prvním poločase. Obě mužstva si tedy body rozdělila.



Místo: Hrdějovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nedvěd Petr - HANES Tomáš, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.