3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 14:30

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další ztráta Dobré Vody, o body ji obral Jindřichův Hradec


Branky


0

Po domácí porážce s Hrdějovicemi jela určitě Dobrá Voda do Jindřichova Hradce pro tři body, které by jí vrátily zpět do hry o první místo. Domácí však byli jednoznačně proti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali hostům lekci z produktivity...

Dá se říci, že Dobrá Voda svému soupeři sama nabídla několik příležitostí ke skŕování a domácí toho dokázali využít. První branka utkání padla už ve třetí minutě, když se domácí zmocnili míče po autovém vhazování hostů, následoval rychlý únik dvou domácích hráčů z poloviny hřiště a po přihrávce před odkrytou branku se na listinu střelců zapsal nikým neatakovaný Beneš, 1:0 pro domácí. I druhé brance předcházelo autové vhazování hostujícího celku, kdy se domácí opět okamžitě zmocnili míče, po dvou kličkách přišla střela Filipa Votavy a ve 23. minutě už to bylo 2:0 z pohledu domácích. Hosté mohli několikrát gólově odpovědět, ale pálili jednu šanci za druhou. Nejprve netrefil hlavou odkrytou branku domácích po centru Baštář, posléze se kličkou zbavil brankáře Cettla Zavřel, ale ani on nedokázal míč usměrnit do sítě, následně hostující Dráb trefil jen hráče stojícího na brankové čáře, Hanzal mířil z dobré palebné pozice mimo tři tyče a Novotného střela z hranice penalty se pouze otřela o břevno a skončila nad.

Jindřichův Hradec si své vítězství ještě pojistil...

Hned ve 47. minutě druhé pětačtyřicetiminutovky přidal pojistku v podobě třetího gólu v dobrovodské síti opět Filip Votava, který se tak zapsal již podruhé na střeleckou listinu, 3:0 pro domácí. Hosté si znovu dokázali vypracovat několik slibných šancí ke snížení nepříznivého stavu, ale všechny skončily v rukavicích pozorného domácího brankáře Cettla. Ve zbývajících minutách druhého poločasu už domácím stačilo hlídat své pohodlné tříbrankové vedení, což se jim nakonec podařilo a po devadesáti minutách hry mohli slavit velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek (kapitán): Dva góly jsme dostali po našem autovém vhazování, v tom jsme opravdoví specialisté. Třetí gól padl pro změnu po brankářovo odkopu od brány. Gól bychom v Hradci nedali, ani kdyby se hrálo až do středy. Několikrát jsme vůbec netrefili úplně prázdnou branku a neproměnili jsme ani penaltu. Nechodí se na tréninky, nemáme nikoho na střídání, je to špatné. V sobotu máme doma Ledenice, a to už prostě musíme konečně vyhrát. Když budeme házet auty raději do autu a začneme alespoň naplno bojovat, můžeme uspět.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910 B
T. Cettl [-] - M. Völfel [-] , F. Votava [-] (59. Š. Smejkal [-] ) , K. Voldán [-] , J. Beneš [-] , L. Králíček [-] , L. Stejskal [-] , D. Cettl [-] (53. M. Bureš [-] ) , M. Votava [-] , J. Kubinec [-] (39. T. Šmíd [-] ) , P. Völfel [-] (81. J. Chyška [-] )

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - O. Zavřel [-] (73. P. Houska [-] ) , J. Baštář [-] , P. Šteyer [-] (49. P. Pajerský [-] ) , R. Hanzal [-] , P. Choboda [-] , P. Sedlic [-] , J. Dráb [-] , C. Novotný [-] , J. Lašák [-] , J. Peleška [-]

ŽK: 35. R. Hanzal , 52. J. Dráb .
Místo: Tyršův st.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dvořák Petr - JEVČÁK Martin, DVOŘÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.