Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 10:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

4.0

Bavorovice doma na Velešín nestačily


Branky


26. J. Falc , 35. M. Kollár , 88. P. Fišer
0

Další vítězství si na své konto připsal rozjetý Velešín, který v tomto kole dokázal porazit Bavorovice a dál stíhá aktuálně třetí Slavii.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté mířili dvakrát přesně...

Od úvodních minut bylo zřejmé, že domácí se budou snažit vycházet ze zabezpečené obrany. O něco aktivnějším týmem byli hosté, kteří drželi více míč na svých kopačkách a snažili se hledat skulinky v soupeřově obraně. To se jim však dlouhou dobu nedařilo a šance Zinka, Petra ani Fišera si cestu do sítě nenašly. Velešín se ale přeci jen se dočkal. Ve 26. minutě se povedenou křížnou střelou dokázal prosadit Falc a poslal tak svůj tým do vedení 0:1. Netrvalo to dlouho a hosté přispěchali s dalším úderem v podobě druhého gólu. Své technické umění prezentoval ve 35. minutě Kollár a hosté rázem vedli 0:2. Domácí už ve zbývajících minutách první pětačtyřicetiminutovky odpovědět nedokázali a do šaten tak šli rozhodně spokojenější hosté z Velešína.

Domácí trápí koncovka...

Do druhého poločasu nastoupili opět aktivněji hosté, když se do dvou vyložených šancí dostal Šváb, ale ani jednu z nich v gólovou pojistku přetavit nedokázal. Následně Velešín poněkud polevil v koncentraci a pustil domácí do hry. Ti několikrát zahrozili, ale síť za zády hostující opory mezi třemi tyčemi Kothánka se jim rozvlnit nepodařilo. V samotném závěru utkání přidali hosté pojistku v podobě třetího gólu. V 88. minutě mířil přesně Fišer a definitivně tak rozhodl o osudu utkání. Následoval už je závěrečný hvizd hlavního sudího zápasu a Velešín tak mohl slavit třetí vítězství v poměru 3:0 v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): S favoritem utkání jsme drželi krok do 30. minuty, kdy jsme po trestném kopu inkasovali. Hosté přidali do poločasu ještě druhou branku a tím bylo prakticky rozhodnuto. Ve druhém poločase jsme měli mírnou převahu a snažili se výsledek ještě upravit, ale nedaří se nám dávat góly. Je velmi pravděpodobné, že v zápase inkasujeme, protože máme v poslední době problémy v obrané fázi, ale rozhodující je fakt, že když nedáme gól, tak nemůžeme vyhrát. Hosté přidali v 90. minutě ještě třetí hřebíček.

FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): Zraněného stopera Zatloukala nahradil matador Trumer a nutno říci, že se svého úkolu zhostil na výbornou. Od začátku to bylo dobývání domácí obrany. Hrálo se v podstatě na jednu bránu. Šance Zinka, Petra ani Fišera v domácí síti neskončily a tak se ujala až povedená křížná střela Falce a za chvíli technická parádička Kollara. Do šaten jsme šli s vedením 2:0. Druhý poločas začal hned na začátku dvěma tutovkami střídajícího Švába. Poté šel náš výkon dolů. Nechali jsme se ukolébat naší převahou a domácí zahrozili jednou střelou z dálky a trestným kopem z hranice velkého vápna. Třetí gól v závěru dal po krásné kolmici od Kollara Fišer.



Místo: Bavorovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - HAVLÍK Martin, HAVLÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.