0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaplice s Ledenicemi nerozhodně


Branky


0

Záchranářský souboj byl k vidění v tomto kole v Kaplici, která na svém hřišti přivítala Ledenice, k vidění bylo několik slibných brankových šancí na obou stranách, ale ani jeden z týmů je využít nedokázal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba brankáři své týmy podrželi...

Už ve třetí minutě si vypracovali první gólovou příležitost. Hošek se z pravé strany probil přes několik hráčů, vlevo ve vápně našel zcela volného Smolena, ten zvolil razanci, jenomže tvrdou ránou Mičana neprostřelil. V osmé minutě zahrozil znovu David Smolen. Tentokráte se z levé strany protáhl do vápna, ale křížná střela mezi tři ledenické tyče nesměřovala. Hosté se pak připomněli v minutě jedenácté a domácí zachránilo břevno. David Fyrbach měl dostatek prostoru ke střele, neváhal, napřáhl a povedená střela rozezvučela konstrukci svatyně Spartaku. Poté se delší čas hrálo bez většího vzruchu před jednou či druhou brankou. Až v polovině prvního dějství se pěkně uvolnil Řežáb, po jeho průniku zakončoval Janura, Mičan zkrotil míč s problémy až na druhý pokus. Kapličtí byli v první půlhodině aktivnějším týmem, ale gól se jim vstřelit nepodařilo. A to ani, když dlouhý nákop gólmana Říhy prodloužil Hošek na Řežába, ten se z hranice velkého vápna opřel do balónu, tvrdá rána prolétla těsně vedle pravé tyče Mičanovy svatyně. O pět minut později měli Kapličtí další brankovou příležitost. Janura našel vpravo ve vápně nepokrytého Hoška, jenomže ten znovu mířil jen do vybíhajícího brankáře Mičana. Z protiútoku následoval křížný pas, na který si naběhl Hrubý, ale i on si vylámal zuby na soupeřově brankáři. Říha svůj tým podržel. To byl moment, kdy se zcela změnil obraz hry. Závěr poločasu patřil hostům. Další možnost měl opět Hrubý, zakončoval po zemi, branku Spartaku minul. A dvě minuty na to do třetice útočník Ledenic Hrubý, z pravé strany unikl, tvrdě vypálil, ale Říha stačil jeho ránu vyrazit. A i díky tomu se do kabin šlo za nerozhodného stavu.

Gólu se diváci nedočkali...

I po přestávce se pokračovalo ve stejném duchu, v kterém končila polovina první. V padesáté minutě byl ve slibné střelecké pozici Winkler, zakončoval však mimo. O chvíli později ložená příležitost pro Ledenické. Sám před brankářem se ocitl Winkler, střílel po zemi, Říha stačil reflexivně nohou míč vykopnout. Mladý kaplický gólman pak podržel Spartak i za další čtyři minuty, kdy se do šance dostal z levé strany kapitán Pavlík, gólman Spartaku znovu míč za svá záda nepustil. Domácí ve druhém poločase hráli v křeči, prakticky nic se jim nedařilo. Jakoby neproměněné šance z úvodní půlhodiny zápasu na nich zanechali negativní stopy. V 65 minutě měli hosté výhodu standardní situace z hlouby pole. Následně se pak ve vápně dostal k odraženému míči Pavlík, mířil pod břevno, Říha vytáhl míč na rohový kop. Kapličtí se ve druhém poločase příliš k ohrožení Mičanovy branky nedostávali. Až čtvrthodinu před koncem měli k dispozici přímý kop z dobré palebné pozice. K míči se postavil rekonvalescent Jakub Lesňák, mířil však jen nad branku ledenického Slavoje. Závěr zápasu pak byl hodně rozkouskovaný, oboustranně nervózní, k čemuž nepřispěl ani ne vždy přesný hlavní arbitr, a tak již toho k vidění moc nebylo.

Autor reportáže a fotografií: Libor Granec



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kaplice
Libor Granec: V dalším kole hostili Kapličtí v duelu týmů ze suterénu tabulky poslední Ledenice. A v důležitém střetnutí nezačali vůbec špatně. Zápas skončil bezbrankovou remízou, což je pro oba dva týmy v dané situaci málo.




Sestavy


TJ Spartak Kaplice
F. Říha ml. [-] - D. Smolen [-] , F. Kouba [-] (81. R. Daniel [-] ) , A. Preusler [-] , P. Hošek [-] (73. J. Gondek [-] ) , M. Hami [-] , P. Janura [-] , R. Řežáb [-] , T. Valiček [-] (62. J. Lesňák [-] ) , M. Románek [-] , V. Kuchař [-]

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - L. Winkler [-] (72. M. Michner [-] ) , T. Hrubý [-] , M. Kadlec [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Volf [-] , J. Fošum [-] (79. P. Vajgel [-] ) , M. Kopáček [-] , D. Fyrbach [-]

ŽK: 33. T. Valiček , 64. V. Kuchař - 90. P. Vajgel .
Hráči zápasu: F. Říha ml. , P. Janura - T. Hrubý , F. Mičan .
Místo: Kaplice. Počet diváků: 145. Rozhodčí: Polák Jiří - PŘIBYL Jan, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.