Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

4.0

Další klopýtnutí Dobré Vody!


Branky


34. C. Novotný (p.) - 22. J. Koutský , 83. J. Suchan
0

Po vítězství v minulém kole se vrátila Dobrá Voda zpět na první místo tabulky. Nyní však znovu zaváhala, když na domácím hřišti nestačila na Hrdějovice a nabídla tak svým pronásledovatelům další šanci.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svou převahu zužitkovat nedokázali...

V úvodních minutách utkání byli aktivnějším týmem domácí, kteří svého soupeře mírně přehrávali a během prvních dvaceti minut si dokázali vytvořit několik slibných šancí, které však zůstaly nevyužity, a to i díky dobře chytajícímu brankáři hostí Trčkovi. Následně se hra vyrovnala a jako první otevřeli skóre utkání hosté z Hrdějovic, když využili brejkové situace. Úspěšným střelcem prvního gólu zápasu se stal ve 22. minutě Koutský. Domácí přispěchali s vyrovnáním ve 34. minutě, kdy se po zákroku ve vápně na Hanzala pískala penalta, se kterou hosté rozhodně nesouhlasili. Hlavní arbitr zápasu už ale své rozhodnutí zpět nevzal a o vyrovnání se postaral tradiční exekutor pokutových kopu v dobrovodském dresu Novotný, 1:1. Za tohoto stavu nakonec odcházela obě mužstva do šaten, jelikož do poločasové přestávky už žádný další gól ani na jedné straně nepadl.

Hrdějovice slavily osmý bodový zisk v řadě...

Ve druhém poločase jakoby domácí poněkud upustili od hry, kterou předváděli v prvním dějství, a přestalo se jim dařit. Otěže utkání převzaly do svých rukou Hrdějovice, které byly v průběhu druhé půle aktivnějším týmem a častěji držely míč na svých kopačkách. Bojovalo se o každý míč a přítomní diváci si na další gól museli počkat až do závěrečných minut zápasu. O ten se postarali hosté, kteří zásluhou své herní převahy dokázali podruhé v zápase získat vedení na svou stranu. Brankáře Pauera po úniku zhruba z poloviny hřiště překonal Suchan, 1:2 pro hosty. Domácím se ještě snažili s nepříznivým stavem zápasu něco udělat, ale moc času už jim na to nezbývalo. Hrdějovice už si znovu vedení vzít nenechaly a po devadesáti minutách mohly slavit další jarní tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek (kapitán): Máme úzký kádr, který navíc trápí zranění, takže jsme nastoupili v hodně kleštěné sestavě, což bylo hodně znát. Hrdějovice si očividně přijely pro bod, bohužel pro nás mají všechny tři. My jsme měli tři vyložené gólové příležitosti, které zůstaly trestuhodně nevyužity. Hosté dali oba góly po našich chybách. Z oboustranného fotbalu bolely oči. Snad se pro příště poučíme a přidáme alespoň na bojovnosti. Ztracené body se pokusíme získat v J. Hradci.

TJ Slavoj Hrdějovice
Michal Hrdlička (trenér): Po dlouhé době jsme byli opět kompletní, což se nám určitě hodilo, jelikož nás čekal těžký soupeř. Do utkání vstoupili aktivněji domácí a prvních dvacet minut patřilo jim. Vypracovali si nějaké šance, které buď neproměnili anebo nás podržel Patrik Trčka, který vlastně po dlouhé době nastoupil za áčko. Po brejku jsme se dostali do vedení 0:1. Domácí stačili do půle srovnat trochu teatrální penaltou, kterou podle mého hodně přihrál kapitán Hanzal. Takže do kabin se šlo za stavu 1:1. My jsme si něco málo řekli, domácím se poněkud přestalo dařit a v průběhu druhého poločasu jsme byli lepším týmem. Po zásluze jsme se Suchanem z úniku od půlky dostali do vedení 1:2 a tento výsledek jsme udrželi až do konce. Musím hráčům poděkovat, protože to byl už náš osmý zápas v řadě, kdy jsme neprohráli a splnili to, co jsme si řekli, protože jsme nedostali žádnou žlutou kartu za diskuze atd. Určitě krásné vítězství a krásná odměna pro hráče, kteří to tam oddřeli.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - J. Lašák [-] , O. Zavřel [-] , F. Šafránek [-] , T. Bartoš [-] , J. Peleška [-] , P. Šteyer [-] (67. J. Toman [-] ) , R. Hanzal [-] , J. Dráb [-] , C. Novotný [-] , J. Baštář [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
P. Trčka [-] - J. Jordán [-] , J. Koutský [-] , M. Sloup [-] , M. Tomka [-] , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , M. Netočný [-] , J. Turek [-] , M. Kotlas [-] , J. Suchan [-]

ŽK: 15. J. Lašák , 72. F. Šafránek , 79. O. Zavřel , 82. J. Toman - 10. P. Kukačka , 78. J. Suchan .
Hráči zápasu: P. Trčka , J. Suchan .
Místo: D.Voda. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Jiří - ŤUPA Michal, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.