Těsné vítězství Lokomotivy v Nové Vsi


Branky


0

Po některých nevydařených zápasech už českobudějovická Lokomotiva opravdu potřebovala bodovat, což se jí nakonec v Nové Vsi také povedlo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení...

Do utkání vstoupily oba týmy s rozdílnou taktikou. Domácí se snažili jako klasicky opřít o své útočníky, na které směrovala většina jejich pasů. Naproti tomu hosté se prezentovali kombinační hrou po zemi. Od úvodních minut byla Lokomotiva aktivnějším týmem, rychlým a důrazným napadáním se jí dařilo mařit rozehrávku domácích a výsledkem toho byla i vedoucí branka zápasu. Ve 24. minutě si Květoun narazil míč s jedním ze svých spoluhráčů z útočné řady a z pravé strany nedal gólmanovi Poulovi šanci, 0:1 pro hosty. V následujících minutách se hra odvíjela podobným způsobem jako před úvodním gólem, kdy drželi míč více na svých kopačkách hosté, ale ani jeden z týmů už se do poločasové přestávky prosadit nedokázal.

Domácím se vyrovnat nepodařilo...

Pokud chtěli domácí s výsledkem utkání něco udělat, museli zvýšit své nasazení a svého soupeře dostat pod tlak. To se jim však ani v průběhu druhé pětačtyřicetiminutovky nedařilo a jejich útočné snahy mařila pozorná hostující obrana. Lokomotiva se dokázala dostat do několika dalších slibných šancí, po jedné z nich dokonce zvonila tyč, ale to bylo vše. Ve druhém poločase čekali diváci na gól marně. Hosté si své těsné jednobrankové vedení pohlídali až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra a odvezli si domů všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva ČB
Ondřej Zajíček (hráč): Domácí hráli klasické nakopávané balóny na útočné duo Fišer, Ďurica. My jsme měli tentokrát opravdu dobře stavěnou a vysokou obranu a v první půli se kromě jedné standardky domácí k ničemu nedostali. Naštěstí jsme se jejich hře nepřizpůsobili, snažili jsme se hrát po zemi, napadali rozehrávku a nakonec se nám podařilo i vstřelit gól ze hry, když si Honza Květoun narazil s jedním z útočníků a z pravé strany prostřelil brankáře. Ve druhé půli jsme čekali nápor, ale domácím se nedařilo dostat do šance. My jsme ještě nastřelili tyč a zahodili minimálně další dvě gólovky. Z naší strany konečně dobře odbráněné utkání a gól ze hry, takže paráda. Uvidíme, jestli na tento víkend navážeme v příštím kole se Slávií, což bude trochu těžší kalibr.



Místo: Nová Ves. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Valeš Radek - KŘÍŽ Karel, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.