Slavia doma vybojovala tři body


Branky


0

Nová Ves v minulých kolech ukázala, že své soupeře dokáže potrápit. Tentokrát jí los postavil do cesty českobudějovickou Slavii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poula držel Novou Ves ve hře...

Domácí vstoupili do zápasu aktivně a hned v úvodních minutách musel hasit hostující gólman první nebezpečnou akci zápasu, když na něj po narážečce postupoval osamocený Kindermann, Poula však byl připraven a pohotovým vyběhnutím mu skórovat nedovolil. Ve 13. minutě už ale novoveský brankář tak úspěšný nebyl. Domácí Šanda našel dlouhým pasem Jordána, kterému dobrou hrou tělem udělal prostor Kindermann, Jordán si učebnicově míč sklepl hrudníkem a jeho projektil z levé kopačky se zastavil až v síti, 1:0 pro domácí. Následně hostům selhal ofsajd systém, který se pokoušeli praktikovat, využil toho Korbel, který postupoval z levé strany sám na brankáře, ale koncovka se mu příliš nevydařila a Poula si s jeho pokusem poradil. Brankář Nové Vsi se mohl přetrhnout, o několik minut později likvidoval dalším výborným zákrokem únik Kindermanna. Posléze jakoby domácí poněkud vypadli z rytmu a dovolili soupeři dostat se do hry. Z toho vyplynula i šance hostů, do které se dostali po ztrátě míče domácích, ale vyloženou šanci doslova za pět minut dvanáct zmařil dobrým obranným zákrokem Ota Kindermann. Domácí tedy své vedení do poločasové přestávky udrželi.

Z úvodních minut druhého poločasu bylo zřejmé, že trenér Kladenský o poločasové přestávce promluvil svým svěřencům do duše a ti si vzali jeho slova k srdci. Režie hry byla opět na straně domácích, ale tolik vytoužená druhá branka stále nepřicházela, i přes množství šancí. Střeleckými pokusy z hranice vápna se prezentoval Slípka, dva z nich skončili v rukavicích hostujícího brankáře a druhé dva mířili mimo tři tyče. Do třetího  úniku se dostal Kindermann po pěkné kombinaci s Pauchem, první jmenovaný byl tísněn obráncem a jeho střelu dokázal Poula vyrazit a následná dorážka z kopaček Jordána skončila těsně vedle. Zhruba kolem 60. minuty se opakovala stejná situace, která nastala i v poločase prvním. Domácí vypadli ze hry a soupeři tak nabídli hned několik nebezpečných šanci. Slavia však i napodruhé přečkala všechny závary bez obdržené branky. Následně se střelou do břevna uvedl střídající slávista Mareš. Na druhé straně likvidoval šanci hostů obranným zákrokem na roh Šanda a tento roh přinesl vyrovnání, když se hlavou v 78. minutě trefil novoveský Vlček, 1:1. Domácí byli vyrovnáním zaskočeni, ale rozhodně se s ním nehodlali smířit. V 87. minutě vyslal kolmou přihrávku za beky Dvořák, míč si převzal z pravé strany nabíhající Mizera, zpětnou přihrávkou oslovil Mareše, který se nemýlil, 2:1 pro domácí. Tento stav už se ve zbývajících minutách zápasu nezměnil a domácí mohli slavit těžké, ale zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Dvacet minut jsme hráli opravdu dobře, dali jsme v tomto úseku Jordánem pěkný gól. Potom jsme ale úplně vypadli z rytmu a probrali se až po přestávce. Šancí na uklidňující druhou branku jsme měli dost, ale platilo otřepané, nedáš, dostaneš. Vlček nekompromisní hlavičkou po rohu vyrovnal. V závěru jsme strhli vítězství na svoji stranu, když utekl Mizera a předložil míč před prázdnou bránu Marešovi. Hosté reklamovali postavení mimo hru.




Místo: Slavia ČB. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čmucha Karel - DVOŘÁK Petr, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.