J. Jordán 70. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 10:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi Hrdějovicemi a Roudným rozhodla penatla


Branky


70. J. Jordán (p.)
0

Zdá se, že roudenská rezerva v posledních zápasech trpí jakýmsi penaltovým prokletím, i v zápase s Hrdějovicemi se proti nim kopalo ze značky pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudné aktivnější...

Taktický záměr domácích byl patrný od úvodních minut první pětačtyřicetiminutovky. Roudné mělo častěji míč na svých kopačkách a podařilo se mu dostat i do několika slibných šancí, ze kterých však gól vytěžit nedokázalo. Příčina byla více než zřejmá, hrdějovická jednička mezi třemi tyčemi Robert Spěvák se totiž rozhodl, že za svá záda míč zkrátka nepustí a všechny šance svého soupeře svými dobrými zákroky zlikvidoval. V prvním poločase se tedy diváci, kteří zavítali na roudenský stadionek, nedočkali a do šaten odcházeli hráči za stejného stavu, jakým utkání začalo, tedy 0:0. Oba celky mohly o poločasové přestávce spřádat plány, jak na svého soupeře vyzrát v dějství druhém.

Hosté rozhodli z penalty...

Ve druhém poločase se hra poměrně vyrovnala, ale vše podstatné se odehrávalo převážně na polovině hřiště a moc nadějných šancí na jedné či druhé straně k vidění nebylo. Dá se říci, že se spíše bojovalo o každý metr hřiště. V 70. minutě přišel zlomový moment celého utkání, když pomezní rozhodčí upozornil hlavního arbitra na přestupek proti pravidlům v pokutovém území a následovalo odpískání penalty proti domácím. Míč si na značku penaltového puntíku postavil Jordán a poslal svůj tým do jednobrankového vedení. Pro domácí to již byla třetí penalta v řadě. Na gól hostů již Roudné do konce zápasu odpovědět nedokázalo a všechny body nakonec po hubeném vítězství putovaly do Hrdějovic.



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Hrdějovice mají ve svém mužstvu zkušené kluky a věděli jsme, že nás čeká těžký zápas. Do utkání jsme šli s tím, že budeme aktivní a budeme to my, kdo bude hrát. V první půli jsme to plnili, měli jsme více ze hry a vypracovali jsme si slibné příležitosti, které nám ale zlikvidoval výborný domácí brankář. Ve druhé půli to bylo spíše bojovné utkání ve středu hřiště, bez výraznější šance na jedné či druhé straně. O výsledku utkání rozhodla jediná naše chyba v defenzívě, kdy jsme dali příležitost pomeznímu rozhodčímu, aby odmával pokutový kop (minimálně sporný). Toto rozhodnutí ovšem musíme brát a respektovat, i když samozřejmě mrzí, jelikož jsme všechny tři poslední góly dostali právě z penalt. Musíme se poučit do dalších zápasů. Dnešnímu utkání by slušela daleko víc remíza, ale bohužel. I přes prohru jsem kluky pochválil a musíme se připravit na další utkání, pro nás velmi důležitá!



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Jordán [-] , M. Sloup [-] , M. Tomka [-] (73. J. Beran [-] ) , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , M. Bárta [-] , M. Kotlas [-] , L. Bohatý [-] , L. Kučera [-] (23. Z. Filípek [-] ) , M. Nálevka [-] (62. F. Sýkora [-] )

TJ Malše Roudné B
A. Pavelec [-] - J. Rezek [-] (82. N. Frühbauer [-] ) , L. Šolc [-] , B. Vogl [-] , S. Kubeš [-] (80. A. Trejbal [-] ) , Y. Amara [-] , F. Vávra [-] , T. Troup [-] , F. Řehák [-] , F. Matoušek [-] , M. Bartizal [-]

ŽK: 74. M. Kotlas - 86. A. Trejbal .
Hráči zápasu: P. Kukačka , J. Jordán - F. Vávra .
Místo: Hrdějovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tauber Lukáš - CRKVA Robert, NOVÁK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.