6:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 13:30

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice přibalily Větřní na cestu domů šest kusů!


Branky


26. L. Winkler , 30. T. Hrubý , 56. M. Volf , 62. L. Winkler , 66. L. Winkler , 76. J. Fošum
0

Ledenice sice okupují nepříjemné poslední místo tabulky, ale jejich soupeřům se proti nim určitě nehraje lehce. Na vlastní kůži se o tom tento víkend přesvědčilo Větřní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali dvobrankového vedení...

Oba celky v minulém kole bodovaly. Ledenice braly bod za remízu na půdě Bavorovic a na jaře rozjeté Větřní si doma poradilo s jindřichohradeckým béčkem, když o vítězství svého týmu rozhodl čtyřmi góly Weinhard. Tentokrát se oba týmy střetly ve vzájemném duelu, ze kterého vzešel pro mnohé možná poněkud překvapivý výsledek. Na první branku utkání si museli diváci, kteří zavítali do ledenické arény, počkat do 26. minuty, kdy otevřel skóre utkání domácí útočník Winkler, 1:0 pro domácí. Zaskočení fotbalisté Větřní sotva stačili vyndat míč ze své sítě a ten se v ní třepetal znovu, o dvoubrankové vedení domácích se postaral ve 30. minutě Hrubý, 2:0 pro domácí. Ve zbývajících patnácti minutách už žádná další branka ani na jedné straně k vidění nebyla a Ledeničtí si tak do šaten odnášeli pohodlné vedení 2:0.

Winkler završil hattrick...

Jestli někdo před začátkem utkání čekal gólovou přestřelku, tak se mu ve druhé pětačtyřicetiminutovce jeho tušení potvrdilo. Zhruba po deseti minutách hry překonal potřetí hostujícího brankáře Volf a zvýšil již na rozdíl tří branek, 3:0 pro domácí. Domácí však stále neměli dost, což v 62. minutě potvrdil svým druhým zápisem na listinu střelců Winkler, 4:0 pro domácí. Ten samý hráč zanedlouho ukázal, že je střelecky opravdu při chuti a v 66. minutě završil svůj hattrick, 5:0 pro domácí. V tuto chvíli už bylo s hosty opravdu zle, ale zápas stále nekončil. Zlý sen Větřní proměnil v noční můru v 76. minutě Fošum, který stanovil skóre na konečných 6:0 pro domácí. Tento gólový příděl už nejspíše Ledenice uspokojil, jelikož ve zbývajících minutách už žádnou další branku nepřidaly.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér): Tentokrát se mi hodnotí hodně dobře, protože zápas nám vyšel parádně a dá se říct, že nám sedlo úplně cokoliv, na co jsme sáhli, to se nám povedlo. Výborné utkání, výborně odpracované vzadu a skvělý týmový výkon jak dopředu, tak dozadu. Určitě panuje spokojenost.

SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Z naší strany atentát na fotbal, se kterým neměla naše hra nic společného. Víc není, co dodávat. Domácím gratuluji k zasloužené výhře.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - L. Winkler [-] (85. T. Lamáček [-] ) , M. Kadlec [-] , T. Hrubý [-] (75. K. Havelka [-] ) , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Volf [-] , J. Fošum [-] , M. Kopáček [-] , D. Fyrbach [-] (79. L. Zeman [-] )

SK Větřní
M. Dobrovodský [-] - P. Hlásenský [-] (46. O. Dvořáček [-] ) , R. Weinhard [-] , J. Skok [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , P. Sikuta [-] , J. Sukdolák [-] , J. Cifreund [-] (46. J. Dušek [-] ) , M. Pils [-] , M. Jílek [-]

ŽK: 9. J. Fencl - 23. M. Pils , 62. O. Dvořáček , 67. J. Sukdolák , 76. J. Skok , 77. R. Weinhard , 88. J. Dušek .
Hráči zápasu: L. Winkler , J. Fencl .
Místo: Ledenice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - MRÁZ Roman, DVOŘÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.