3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 13:30

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín na domácí půdě opět stoprocentní!


Branky


33. T. Jirský , 61. D. Petr , 84. M. Kollár
0

První tým tabulky ze Ševětína v tomto kole zavítal na horkou půdu velešínského hřiště odkud se body jen tak nevozí, domácí to potvrdili i tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení domácích...

Aktivněji a možná i s o něco větším odhodláním vstoupili do utkání domácí, kteří drželi od úvodních minut otěže zápasu ve svých rukou a soupeře takřka vůbec nepouštěli do hry. Na první gól si však domácí příznivci museli počkat až do 33. minuty, kdy otevřel skóre povedenou střelou obránce Jirský a poslal tak svůj tým do jednobrankového vedení. Jednalo se o první a zároveň i poslední gól první pětačtyřicetiminutovky, jelikož ani jeden z týmů už se ve zbývajících minutách před poločasovou přestávkou prosadit nedokázal a do šaten tedy odcházeli spokojenější domácí, kteří zaslouženě vedli.

Velešín si dokráčel pro tři body...

Ve druhém poločase mohli hosté ze Ševětína misky vah opět vyrovnat, ale ve vyložené šanci po centru Kupce mířil z malého vápna Havlíček mimo tři tyče a domácím se určitě pořádně ulevilo. Velešín vzal toto varování ze strany svého soupeře vážně a prakticky hned z protiútoku navýšil zásluhou střelce Petra své vedení již na 2:0. Domácí nechtěli ponechat nic náhodě a v závěru zápasu si své dvoubrankové vedení ještě pojistili. V 84. minutě se prosadil špílmachr Kollár a bylo definitivně rozhodnuto. Tři body tedy zůstaly ve Velešíně a kromě tří kusů v síti odjížděl Ševětín domů s prázdnou. Uvidíme, jak si oba celky povedou v příštím kole, kdy Velešín zajíždí do Bavorovic a Ševětín doma přivítá nebezpečnou Slavii.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): Doma nás čekal první tým tabulky s řadou zkušených fotbalistů a to byla ta nejlepší motivace. Hráči podali bez výjimky poctivý výkon, který okořenili třemi pěknými góly. Většinu zápasu jsme soupeře přehrávali a krom gólů jsme měli řadu dalších příležitostí. Soupeř promarnil svou jedinou vyloženou šanci za stavu 1:0 a tím i možnost zápas zdramatizovat.

SK Ševětín
Jiří Orlíček (trenér): V prvním poločase se domácí ujali vedení po pěkné střele. My jsme se za celý poločas nedostali do hry. Ve druhém poločase po přímém kopu Kupce se dostal Havlíček do 100% šance a z malého vápna netrefil branku. Soupeř z protiútoku navýšil skóre na 2:0. Ke konci zápasu jsme inkasovali ještě třetí branku. Soupeř vyhrál zaslouženě. Nám se za celý zápas nepodařilo trefit branku.



Sestavy


FC Velešín
J. Kothánek [-] - D. Petr [-] (89. F. Jaroš [-] ) , F. Kukačka [-] (66. R. Soukup [-] ) , P. Fišer [-] , M. Kollár [-] , F. Zimek [-] , J. Falc [-] , T. Jirský [-] , J. Zatloukal [-] , J. Severa [-] (86. J. Šváb [-] ) , M. Opekar [-]

SK Ševětín
J. Černý [-] - M. Hanousek [-] , R. Ludvík [-] , A. Matoušek [-] (68. V. Šíma [-] ) , Z. Sváta [-] - L. Kupec [-] , T. Hindy [-] , P. Novotný [-] , P. Mohamed [-] - R. Novotný [-] , J. Havlíček [-] (65. J. Švejda [-] )

ŽK: 15. P. Fišer , 35. M. Kollár - 65. P. Novotný , 73. J. Švejda , 82. R. Novotný .
Hráči zápasu: J. Falc , M. Kollár , T. Jirský .
Místo: Velešín. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Dvořák Petr - ČMUCHA Karel, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.