Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolf Weinhard byl opět střelecky při chuti! Čtyřmi góly sestřelil Jindřichův Hradec


Branky


0

Mladíci z Jindřichova Hradce v tomto kole zavítali na horkou půdu do Větřní, které sice v minulém zápase klopýtlo, ale tentokrát opět potvrdilo svou formu.

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení domácích, červená karta hostů...

Lepší vstup do utkání měli domácí, kteří drželi více míč na svých kopačkách a prezentovali se rychlým přistupováním k hráčům soupeře. Odměnou jim byla vedoucí branka, o kterou se v 19. minutě postaral domácí kanonýr Rudolf Weinhard, 1:0 pro domácí. Následovala 23. minuta a vyloučení na straně hostů, když se po druhé žluté kartě poroučel hodně brzy pod sprchy Matěj Votava. Domácí své převahy dokázali využít a ve 35. minutě zvyšoval znovu Weinhard na 2:0. Tento stav vydržel až do poločasové přestávky.

Hosté srdnatě bojovali...

Hned ve 49. minutě završil střelec Weinhard už druhý jarní hattrick, když zvyšoval již na rozdíl tří branek, 3:0 pro domácí. Větřní se stále dostávalo do šancí a v 65. minutě se o čtvrtou branku svého týmu postaral kdo jiný, než opět Weinhard, který pálil opravdu ostrými a na jaře se potkal se skvělou formou. Domácí mohli své vedení ještě navýšit, když dostali výhodu druhého pokutového kopu v zápase, ten se jim však proměnit nepodařilo a od této chvíle převzali otěže zápasu do svých rukou hosté. Ti i v deseti svého soupeře zatlačili na vlastní polovinu hřiště a odměnou jim byly dva góly. O ten první se v 66. minutě postaral Šmíd, který snížil na 4:1 a druhou branku hostí přidal v 84. minutě Beneš, 4:2. Domácí nejspíše usnuli na vavřínech ještě před koncem zápasu a málem se jim to vymstilo. Naštěstí pro ně už hosté žádný další gól nepřidali a Větřní tedy nakonec své vedení udrželo a mohlo slavit další jarní body.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Čekali jsme, že zápas s Hradcem bude hodně těžký, protože jsme věděli, že Hradec má mladé, běhavé mužstvo, které nedaruje nikomu nic zadarmo, a to se také vyplnilo. Zápas jsme chtěli zvládnout a odčinit tak náš špatný výkon z Hrdějovic. Zápas jsme začali aktivněji a měli více ze hry než soupeř. Po dobrém presingu se nám podařilo dát vedoucí gól. Poté přišla hodně smolná minuta pro hostující tým a asi i pro celý zápas, když viděl druhou žlutou kartu obránce Votava. Myslím, že jeho zákrok neposoudil příliš citlivě, hráč už jednu žlutou měl, ta byla jasná, ale druhou asi dostat nemusel, o faul se určitě jednalo a ne na žlutou. Následně jsme začali trestat chyby soupeře a dostali se ještě do několika šancí, které jsme však neproměnili. Po neproměněné penaltě jsme působili dojmem, že nám někdo zakázal hrát fotbal a v 70. Minutě jsme se úplně vytratili ze hry. Nepodrželi jsme míč, špatně jsme komunikovali a kazili jednoduché přihrávky. Asi jsme už měli v hlavách, že za stavu 4:0 se nic stát nemůže, ale mladý a dravý tým hostů ani za tohoto nepříznivého stavu nic nezabalil a snažil se hrát fotbal. 20. Minut před koncem zápasu nás hosté doslova přišpendlili na vlastní polovinu, za což jim patří velký respekt. Bojovali až do konce a i v početní nevýhodě velkou měrou přispěli ke kvalitě utkání.




Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - P. Hlásenský [-] (72. O. Dvořáček [-] ) , R. Weinhard [-] , J. Skok [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , P. Sikuta [-] , J. Sukdolák [-] , J. Cifreund [-] , M. Pils [-] , M. Jílek [-]

FK Jindřichův Hradec 1910 B
V. Císař [-] - P. Němec [-] (84. R. Mischnik [-] ) , J. Maxa [-] (46. R. Horák [-] ) , M. Votava [-] , L. Králíček [-] , J. Chyška [-] , M. Völfel [-] , Š. Smejkal [-] , J. Beneš [-] , T. Šmíd [-] , P. Völfel [-]

ŽK: 33. M. Jílek , 39. P. Hlásenský , 74. P. Gutheis - 17. M. Votava , 56. V. Císař . ČK: 23. M. Votava .
Hráči zápasu: R. Weinhard .
Místo: Větřní. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kroutl Vít - KOMZÁK Zdeněk, SYROVÁTKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.