4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní si vylámalo zuby na Hrdějovicích


Branky


3. M. Tomka , 23. J. Jordán (p.) , 64. J. Suchan , 82. P. Kukačka - 75. R. Šimášek
0

První dva jarní zápasy bylo Větřní stoprocentní a dokázalo porazit oba českobudějovické celky, které se mu postavily do cesty. Na ten třetí, kterým byly Hrdějovice, už však nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Tomky...

Aktivněji vstoupili do utkání domácí, kteří se na svého soupeře nejspíš přes týden dobře připravili a hned ve 3. minutě zápasu šli do vedení, když síť za zády hostujícího brankáře Pavelky rozvlnil Milan Tomka, 1:0 pro domácí. V následujících minutách se hosté snažili o vyrovnání, ale přes dobře organizovanou hru domácích se jim prosadit nedařilo. Naopak ve 23. minutě udeřily znovu Bavorovice. Tentokrát dostaly výhodu pokutového kopu, který proměnil zkušený Jiří Jordán a poslal tak svůj tým do dvoubrankového trháku. Vedení 2:0 domácím vydrželo až do konce prvního poločasu a mohli tak do šaten odcházet určitě spokojenější než jejich soupeř z Větřní.

Hostům se podařilo pouze snížit...

Scénář druhé pětačtyřicetiminutovky byl podobný jako v poločase prvním. Domácí byli častěji na míči a díky důrazu a nasazení se jim dařilo vyhrávat i více osobních soubojů. Odměnou jim byla branka na 3:0, o kterou se v 64. minutě postaral Jan Suchan a dodal tak svým spoluhráčům na kopačky ještě více klidu. Zhruba za deset minut se přeci jen dočkali i hosté, když v 75. minutě dokázal domácího gólmana Spěváka překonat Robin Šimášek a korigovat tak stav utkání na 3:1. Domácí však nechtěli ponechat nic náhodě a v 82. minutě si své vítězství pojistili čtvrtou brankou, kterou vstřelil Přemysl Kukačka, 4:1 pro domácí. Tříbrankové manko už bylo nad síly Větřní, které tak z Hrdějovic odjelo s prázdnou. Hrdějovice zůstávají i nadále na jaře stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Michal Hrdlička (trenér):

SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): V zápase s Hrdějovicemi jsme se porazili prakticky za 15. minut sami, kdy jsme prohrávali 2:0. Tentokrát se nehrál žádný líbivý fotbal ani z jedné strany. Kombinační hře bohužel bránila i hrací plocha, trávník byl hodně, ale opravdu hodně vysoký. Rozdíl mezi námi a domácími byl hlavně v důrazu a větší chuti vyhrát. Nevím, jestli to byli i časem, kdy nám snad nikdy nesvědčil tento dorostenecký čas, člověk by se měl na fotbal těšit a ne na něj vstávat s budíkem. (úsměv) Ale to je naše věc. Domácí vyhráli zaslouženě, protože nás jednoduše přetlačili svým důrazem. Nám nezbývá nic jiného, než v týdnu kvalitně potrénovat a těšit se na domácí zápas s Hradcem. Prohru bereme a musíme se z ní poučit. K fotbalu zkrátka patří jak výhry, tak i prohry, takže se nic neděje a bojujeme dál.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Jordán [-] (85. L. Kučera [-] ) , J. Turek [-] , M. Sloup [-] (55. M. Nálevka [-] ) , J. Suchan [-] (88. M. Hazmuka [-] ) , M. Tomka [-] (79. J. Fajtl [-] ) , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , M. Netočný [-] , M. Bárta [-] , M. Kotlas [-]

SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , J. Skok [-] , J. Dušek [-] , R. Šimášek [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , P. Sikuta [-] , J. Sukdolák [-] , J. Cifreund [-] , M. Pils [-] (64. O. Dvořáček [-] )

ŽK: 55. M. Kudrle - 13. P. Sikuta , 75. R. Šimášek , 77. P. Gutheis .
Hráči zápasu: P. Kukačka .
Místo: Hrdějovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valeš Radek - NEDVĚD Petr, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.